Bij ons is uw bedrijf

Beveiligd.

Of het nu gaat om het beveiligen van uw eigendommen thuis of op de zaak, Bos BTC heeft een inbraak alarmsysteem die past bij uw bedrijf.

Inbraakbeveiliging

Of het nu gaat om het beveiligen van uw eigendommen thuis of op de zaak, Bos BTC heeft een inbraak alarminstallatie die past bij uw situatie. Wij bieden voor iedere situatie een oplossing, die dankzij strategische plaatsing en het gebruik van (NCP) gecertificeerde producten, zorgen voor een optimale beveiliging. Dankzij een goed inbraak alarmsysteem verkleint u de kans op een inbraak of overval op uw bedrijf aanzienlijk!

Alarmsysteem bedrijven

Iedere werksituatie is anders, wij leveren dan ook gegarandeerd goed maatwerk zodat het inbraakbeveiligingssysteem aansluit bij uw situatie en wensen. De basis van een inbraak alarmsysteem bestaat uit:

 • Alarmcentrale en key-pad
 • Bewegingsmelders
 • Raam- en deurcontacten
 • Sirene
 • Flitslicht

Het alarmsysteem wordt aangesloten op één van onze meldkamers zodat er actie wordt ondernomen als er een alarmmelding is.

Inbraak alarm
0

Basis alarmsysteem uitbreiden

Naast het basis alarmsysteem waar met name in het pand beveiliging wordt toegepast kunt u het inbraak alarmsysteem ook uitbreiden. Door middel van buitendetectie, gronddetectie, toegangscontrole en camerabewaking kunt u al gealarmeerd worden voordat een ongenodigde gast al in het pand is. Wij adviseren u graag welke uitbreiding het gewenste effect heeft voor uw bedrijf.

MySmartcontrol app

Met de app van mySmartcontrol heeft u de volledige controle over de alarminstallatie van uw bedrijf. Dankzij deze mobiele app kunt u eenvoudig het alarmsysteem bedienen en meldingen beheren. Klant: ‘’Het is heel fijn dat je met je mobiel de verschillende zones kan instellen. De app blijft ook functioneren als het internet uitvalt, dat vind ik een prettige gedachte vooral als je op vakantie bent bijvoorbeeld.’

Alphatronics

Al meer dan 25 jaar werkt Bos BTC met de producten van Alphatronics. Door deze lange samenwerking bent u verzekerd van een betrouwbare alarminstallatie. De productlijn Alphavision wordt geproduceerd in Nijkerk.

  Beveiligingsapp

  Referentie

  ‘’Het is fijn dat we nu op afstand ook kunnen zien wat er om het pand gebeurt, met de app op je telefoon kan je eenvoudig zien of er iets verdachts gebeurt.’’
  Lees verder >>

  Gijsbert Doppenberg, Jansen Techniek

  Beheer en onderhoud

  Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

  Meer weten?

  Neem contact op.

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

  Contact Christof Timmer

  Gegevens

  Hoge Eng West 24
  3882 TR Putten

  WhatsApp: 06-59858330

  Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

  Klanten vertellen