Bij ons is uw bedrijf

Beveiligd.

Met de mySmartControl app beheert u op elk moment uw alarmsysteem. Een camera met app en vele functionaliteiten.

Beveiligingsapp

Even vanuit huis het inbraak beveiligingssysteem activeren of uitschakelen. Dat is handig! Dankzij de beveiligingsapp van mySmartcontrol heeft u de volledige controle over uw alarminstallatie. Klant: ‘’Het is heel fijn dat je met je mobiel de verschillende zones kan instellen. Als ik ’s avonds nog even alleen doorwerk dan schakel ik zo boven de zones in, dat werkt echt perfect. De beveiligingsapp blijft ook functioneren als het internet uitvalt, dat vind ik een prettige gedachte.’’

Voordelen van de MySmartControl app

Dankzij de mySmartControl app kan een alarminstallatie niet alleen bediend worden met een tag, maar ook volledig met de app. Ideaal, want met een paar drukken op de knop schakel je zones in en uit. Maar er zijn meer voordelen:

 • In-, uit- en deelschakelen van het alarmsysteem
 • Alarminformatie en logboek
 • Plug & Play
 • Ontgrendelen met vingerafdruk
 • Geschikt voor iOS en Android

  Pushbericht bij een melding

  Deze beveiligingsapp zorgt ervoor dat u volledig op de hoogte bent van de meldingen die uw beveiligingssysteem geeft. Meldingen zoals een alarm, in/uitschakeling of storing worden via een pushbericht of e-mail kenbaar gemaakt. Krijgt u een pushmelding, dan kunt u deze afhandelen in een handige chatbox. Alarmen kunnen geaccepteerd of geweigerd worden zodat alle gebruikers weten of er opvolging gaande is.

   Camera met app

   Alphatronics

   Al meer dan 25 jaar werkt Bos BTC met de producten van Alphatronics. Door deze lange samenwerking bent u verzekerd van een betrouwbare alarminstallatie. De productlijn Alphavision wordt geproduceerd in Nijkerk.

    Beveiligingsapp

    Beheer en onderhoud

    Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

    Meer weten?

    Neem contact op.

    Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

    Contact Christof Timmer

    Gegevens

    Hoge Eng West 24
    3882 TR Putten

    WhatsApp: 06-59858330

    Nieuwsbrief

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

    Klanten vertellen