Bij ons is uw bedrijf

Bewaakt.

Met de mySmartControl app beheert u op elk moment uw alarmsysteem. Een camera met app die vele functionaliteiten biedt.

Camera met app

Camerabewaking in en rondom een bedrijfspand kan al snel veel camerabeelden opleveren. Hoe kunt u deze eenvoudig en overzichtelijk bekijken en beheren? Dankzij onze gebruiksvriendelijke en overzichtelijke camera app is dat mogelijk.

Live kijken en terugkijken met de camera app

Met de camera app kunt u niet alleen de live beelden zien, maar u kunt ook tot een bepaalde periode beelden terugkijken. Dit maakt het mogelijk om op een later tijdstip, oude situaties nog eens op te roepen. Daarnaast kunt u, als u over een PTZ-camera beschikt, ook de camera besturen in de app.

  Camera met app

  Camera met app als verlengstuk

  Een goed camerasysteem is de basis, maar een gebruiksvriendelijke app is een onmisbaar verlengstuk van het camerabeveiligingssysteem van uw bedrijf. Zo heeft u het overzicht, kunt u zelf uw camera’s beheren en bent u altijd, waar u ook bent, verbonden met uw bedrijfspand. De camera app is dan ook van groot belang en daarom helpen wij u graag met het eigen worden met dit systeem.

  Combineren in één app

  Maakt u naast een camerasysteem ook gebruik van een intercominstallatie dan kunnen wij dit samenbrengen in één app. Zo beheert u in één omgeving de veiligheid van uw bedrijfspand. Dit maakt de app overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

  Goed om te weten, u kunt uw camerasysteem eenvoudig combineren met een alarmsysteem. Zo bent u verzekerd van optimale bescherming. 

  Beheer en onderhoud

  Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

  Meer weten?

  Neem contact op.

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

  Bos BTC

  Gegevens

  Hoge Eng West 24
  3882 TR Putten

  WhatsApp: 06-59858330

  Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

  Klanten vertellen