Bij ons is uw praktijk

Verbonden

Bereikbaar zijn en bereikbaar blijven is voor uw praktijk van essentieel belang. Voip zakelijk van Bos BTC houdt u verbonden.

Dierenarts telefonie

Bereikbaar zijn en bereikbaar blijven is voor uw praktijk van essentieel belang. Met welk telefonie systeem u dat het beste kan doen? Daar helpen wij u graag bij. Iedere onderneming heeft andere uitdagingen, andere wensen en andere behoeften. Bos BTC denkt van begin tot eind met u mee en adviseert u zodat u de juiste keuze kunt maken.

Private cloud telefonie

De bereikbaarheid van uw onderneming is belangrijker dan ooit! Als u kiest voor een private cloud telefonie oplossing heeft u een telefonie systeem dat volledig is ingericht op de wensen en behoeften van uw onderneming. Alle data, software en de infrastructuur zijn maatwerk en dus ingericht voor uw organisatie. Dat maakt dit systeem perfect werkbaar voor uw collega’s en het vergroot uw bereikbaarheid.

P

3CX: meer dan een telefooncentrale

Een veel gekozen private cloud oplossing is ons 3CX systeem. 3CX is meer dan een telefooncentrale, dit systeem maakt thuiswerken efficiënter door de vele functies:

 • Vanuit huis bellen met het bedrijfsnummer
 • Onderling met collega’s (video)bellen en chatten
 • Koppeling met teams en/of Whatsapp
 • Gesprekken onderling doorverbinden
 • Direct overzicht met collega’s die bereikbaar zijn
 • Overzichtelijke mobiele app

3CX dierenartsen

Optimaal bereikbaar met een uniek private cloudoplossing

In het werk van een dierenarts telt elke minuut. Goed bereikbaar zijn is daarom van ongekend belang. Bos BTC heeft een speciale private cloudoplossing ontwikkeld voor dierenartsenpraktijken. Deze maatwerk geschreven software sluit aan bij het specialistische, acute werk van deze dierenartsen. Één van de praktijken die hier al dankbaar gebruik van maakt is AnimalCare, Arjen van Veenhuisen is zeer tevreden met dit nieuwe systeem: ,,Je ziet op een app op je telefoon of je collega op bezet staat. We hebben een efficiencyslag gemaakt en zijn er zeker op vooruit gegaan.’’

Meer weten? Neem voor meer informatie contact op met Andries Lichtendonk via 0341 360 555

Voip zakelijk

Meer dan een telefooncentrale

De 3CX private cloud oplossing is meer dan een telefooncentrale. Dit systeem kent veel maatwerk voordelen die juist geschikt zijn voor het werk van dierenartsenpraktijken. Met name webschakelen en de CRM integratie met IDEXX Animana zijn uniek.

  3CX add-on: webschakelen

  Webschakelen, oftewel add-on, maakt het mogelijk om altijd en overal te wisselen tussen de dienstdoende artsen. Zo schakelt een veearts snel in of hij/zij wel of niet aan het werk is. Een klant vertelt: ”Ik kan nu via internet met een paar klikken mezelf op bereikbaar zetten als ik de dienst overneem van een collega.” De dierenartsen kunnen onderling ook snel zien wie er beschikbaar zijn, wat het werk efficiënter maakt.

   CRM Integratie met IDEXX Animana

   Werkt uw praktijk ook met IDEXX Animana? Ons private cloud systeem heeft een integratie met dit CRM pakket. Deze integratie zorgt ervoor dat op basis van nummerherkenning direct de juiste klantkaart wordt getoond wanneer een klant belt. Ook wordt de klant al gekoppeld aan de juiste afdeling: gezelschapsdieren of landbouwhuisdieren. Ideaal voor zowel de dierenartsen als de klanten.

    Direct de juiste afdeling

    Voor veel dierenklinieken geldt dat ze bestaan uit twee afdelingen: gezelschapsdieren en landbouwhuisdieren. Als je als klant belt wil je natuurlijk direct met jouw afdeling doorgeschakeld worden. Met de webschakelfunctie is dit geregeld. Een klant die kiest voor ”landbouwhuisdieren” wordt aan de juiste afdeling gekoppeld. Dit kan veel frustraties bij klanten voorkomen en het zorgt voor een snelle afhandeling.

     Maatwerk voor iedere dierenartsenpraktijk

     Wilt u 3CX uitbreiden met een extra functie die het werk voor u en uw collega’s nog eenvoudiger maakt? Wij gaan graag een stap verder en werken uw wensen uit in concrete nieuwe oplossingen. Zo wordt 3CX een telefonie en private cloud oplossing die helemaal bij uw organisatie past.

      Arjen van Veenhuisen, AnimalCare

      “Door de private cloudoplossing hebben wij een efficiencyslag gemaakt.” In het werk van een dierenarts telt elke minuut. Arjen van Veenhuisen is de hele dag onderweg naar klanten om dieren te bezoeken. ,,Een auto en een telefoon zijn mijn belangrijkste instrumenten. Want wie een dierenarts nodig heeft pakt direct de telefoon om ons te bellen.’’ Bos BTC laat de communicatie optimaal werken, zodat Dierenartsen AnimalCare kan doen waar het goed in is. Lees het hele verhaal

      /

      Integratie van 3CX met IDEXX Animana

      3CX is nu geïntegreerd met Animana™ Praktijk Management Software van IDEXX en biedt een veilige en eenvoudige manier om direct vanuit uw praktijk management software toegang te krijgen tot 3CX. Animana Praktijk Management Software is ontworpen om dierenartspraktijken zo efficiënt mogelijk te laten werken en biedt een groot aantal voordelen:

      • Integreert naadloos met uw IDEXX diagnostische apparatuur en IDEXX referentielaboratoria
      • Stelt u in staat om op maat gemaakte protocollen te maken voor uw klinische processen
      • Biedt automatische software-updates en uitstekende klantenondersteuning

      Eline Los, Wellensiek dierenartsen

      ‘’Doordat wij werken met de 3CX oplossing van Bos BTC kunnen wij gemakkelijk en snel schakelen tussen de verschillende dierenartsen en vestigingen. De communicatie met onze klanten en medewerkers is door dit systeem geoptimaliseerd en zeer professioneel. Door deze oplossing van Bos BTC kunnen wij met een gerust hart vertrouwen op een optimale communicatie.’’

      Bekroning op ons werk

      Nominatie voor de Veluwse Innovatieprijs 2021.

      Ieder jaar vindt de uitreiking plaats van de Veluwse Innovatieprijs. Met deze prijs gaan zij op zoek naar het meest vernieuwende bedrijf uit de regio. Dat wij uit alle inzendingen tot kanshebber zijn gekozen vinden wij een hele eer. Deze nominatie hebben wij te danken aan de speciale telefonietool die wij hebben ontwikkeld voor dierenartsen.

      Meer informatie voor uw praktijk

      Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m contact met u op.

      Gegevens

      Hoge Eng West 24
      3882 TR Putten

      WhatsApp: 06-59858330

      Nieuwsbrief

      Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

      Klanten vertellen