Bij ons vindt u alles voor

Bedrijfsbeveiliging.

Als het nu gaat om het beveiligen van uw eigendommen thuis of op de zaak, Bos BTC heeft een alarminstallatie die past bij uw situatie.

Bedrijfsbeveiliging

Er is veel keuze als het gaat om bedrijfsbeveiliging. Welke systeem past bij uw kantoor, bedrijfspand, woning of andere situatie. Wij bieden voor iedere situatie een oplossing, die dankzij strategische plaatsing en het gebruik van (NCP) gecertificeerde producten, zorgen voor een optimale beveiliging.

~

Basis inbraakbeveiliging

Iedere werksituatie is anders, daarom leveren wij maatwerk zodat het alarmsysteem aansluit bij uw situatie en wensen.

Gronddetectie

Niet te zien en zeer nauwkeurig, dat is inbraakbeveiliging met gronddetectie. Ideaal toe te passen in situaties waar o.a. veel struikgewassen aanwezig zijn.

Beveiligingsapp

Dankzij de beveiligingsapp van mySmartcontrol heeft u de volledige controle over uw alarminstallatie. Zo beheert u overal uw alarminstallatie.

Buitendetectie

Met deze vorm van inbraakbeveiliging zorgt u ervoor dat u kunt ingrijpen voordat er daadwerkelijk ingebroken wordt.

R

Toegangscontrole

Wilt u voorkomen dat er ongenode gasten uw pand betreden? Laat u dan informeren over de mogelijkheden van toegangscontrole. 

Intercominstallatie

Een veilig huis begint bij de voordeur, dankzij een video deurbel weet u wie er voor uw deur staat, waar u ook bent. En er is meer mogelijk dan u denkt! 

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen