Bij ons is uw woning

Beveiligd.

Een goede beveiliging begint bij de voordeur. Dankzij onze video deurbel bent u ”altijd thuis”. Ideaal voor vele omstandigheden. 

Deur intercom

Wilt u weten wie er voor de deur staat voordat u opendoet? Een veilig huis begint bij de voordeur, want dankzij een video deurbel weet u wie er voor uw deur staat, waar u ook bent. Van een pakketbezorger tot een familielid en van een ongenode gast tot het buurjongetje, dankzij de video deurbel weet u wat er voor uw woning gebeurt en bent u ‘’altijd thuis’’.

Van deur openen tot oproepen ontvangen

Een video deurbel of intercomsysteem vergroot niet alleen de veiligheid in en rond uw woning. Het is ook handig op veel andere momenten. Bent u niet thuis, maar wordt er een pakketje bezorgd dan kunt u de pakketbezorger te woord staan. Of stel dat een familielid de huissleutel vergeten is, is het zelfs mogelijk om op afstand de deur open te doen.

  Deur intercom

  Hikvision video intercom-serie

  Om u een goed, veilig en hoogwaardig deur intercomsysteem te kunnen garanderen werken wij met de Hikvision Video Intercom-serie. Hikvision biedt een uitgebreid assortiment aan deur intercom systemen, van basic tot zeer uitgebreid. De video intercom systemen die wij leveren kunnen wij samenstellen naar uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een extra tag lezer of een code module, waarop u een code intoets om in het systeem te komen. Beide opties maken het mogelijk om bijvoorbeeld ene hek te openen.

  Dankzij de mobiele app kunt u op afstand de video deurbel bedienen, video’s bekijken, oproepen aannemen en zelfs de deur openen, afhankelijk van het systeem dat u kiest. De systemen van Hikvision zijn geschikt voor uw woning, maar zijn ook zo uitgebreid dat ze bedrijfsgebouwen en appartementencomplexen kunnen bedienen.

  Deur intercom en camerabewaking in één app

  Wilt u de beveiliging van uw woning vergroten door middel van een camera, dan is het goed om te weten dat wij ervoor zorgen dat u alles in één app kunt beheren. De systemen die wij leveren sluiten wij zo op elkaar aan dat u alles in één omgeving kunt beheren. Dit maakt het beheren van uw beveiligingssysteem eenvoudig. Voor extra veiligheid kunt u ook kiezen voor een alarmsysteem, deze heeft een aparte app, maar u bent wel verzekerd van een volledig beveiligingssysteem dat naadloos op elkaar aansluit.

  Beheer en onderhoud

  Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

  Meer weten?

  Neem contact op.

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

  Contact Christof Timmer

  Gegevens

  Hoge Eng West 24
  3882 TR Putten

  WhatsApp: 06-59858330

  Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

  Klanten vertellen