Bij ons is uw bedrijf

Verbonden.

Bereikbaar zijn en bereikbaar blijven is voor uw onderneming van essentieel belang. Zakelijk mobiel van Bos BTC houdt u verbonden.

Zakelijk mobiel

Bereikbaar zijn en bereikbaar blijven is voor uw onderneming van essentieel belang. Dit betekent dat u en uw werknemers goed bereikbaar moeten zijn, een goed zakelijk mobiel abonnement is daarbij onmisbaar. Al jaren regelen wij de zakelijke mobiele telefonie voor bedrijven en organisaties.  Deze kunnen we perfect laten aansluiten op uw wensen en wij zorgen voor een betrouwbare verbinding.

Advies en service

Zoekt u een partij die uw zakelijke mobiele abonnementen beheert en onderhoudt? Kies dan voor Bos BTC. Wij nemen dit graag voor u uit handen, zodat u zich kunt focussen op uw werk en organisatie. Onze service is zo ingericht dat u, wat er ook speelt, zo spoedig mogelijk weer bereikbaar bent. Daar staan wij voor, 24/7. Als het op zakelijk mobiel aankomt is dit natuurlijk van groot belang, dat snappen wij en daarom beheren wij dit graag voor u. Ook voorzien wij u graag van advies, zodat u en uw collega’s goed bereikbaar zijn. Of u nu een startend MKB bedrijf bent of een grote organisatie hebt, bij Bos BTC bent u aan het goede adres.

  Zakelijk mobiel

  Sim Only abonnement

  Wilt u verzekert zijn van een goed en betrouwbaar mobiel abonnement? Wij regelen graag de zakelijke mobiele telefonie voor uw organisatie d.m.v. Sim Only abonnementen. Deze kunnen we perfect laten aansluiten op uw wensen en wij zorgen voor een betrouwbare verbinding door gebruik te maken van het KPN en Vodafone netwerk.

  Vast mobiel

  Altijd en overal bereikbaar zijn op uw vaste telefoonnummer? Maak dan gebruik van Vast Mobiel. Met Vast Mobiel bent u niet meer afhankelijk van een werkplek, maar wordt uw mobiele en vaste nummer samengebracht op uw mobiele telefoon. Handig als u flexibel wil werken, veel onderweg bent en geen telefoongesprek wilt missen.

  KPN & Vodafone

  Voor onze zakelijke mobiele diensten maken wij gebruik van zowel KPN als Vodafone. Deze zijn los van elkaar te gebruiken, maar ook te combineren! Doordat de netwerken te combineren zijn maakt het niet meer uit of medewerkers abonnementen hebben op het KPN netwerk of via Vodafone want beiden zijn ze  gecombineerd te gebruiken. Daarnaast kunnen deze abonnementen gebruik maken van dezelfde data bedrijfsbundel.

  Wat zijn de mogelijkheden?

  • Kies een óf beide netwerken binnen één bedrijfsbundel
  • Als klant behoud je één bedrijfsbundel, ook als je de netwerken combineert
  • Door deze combinatie te maken heb je beter bereik vlak bij de landgrenzen

   Mobiele toestellen

   Een extra service die wij bieden aan onze zakelijk mobiel klanten is dat zij ook toestellen bij ons kunnen kopen. Op deze manier nemen kunnen wij uw gehele zakelijke mobiele bereikbaarheid verzorgen. Alles op één plek, met één contactpersoon, handig en betrouwbaar.

    Zakelijk mobiel

    Beheer en onderhoud

    Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

    Meer weten?

    Neem contact op.

    Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en verbinden van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Wim Bos (mail wim@bosbtc.nl of bel via 088-0664411). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

    Bos Btc

    Gegevens

    Hoge Eng West 24
    3882 TR Putten

    WhatsApp: 06-59858330

    Nieuwsbrief

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

    Klanten vertellen