Bij ons is uw bedrijf

Verbonden

Bereikbaar zijn en bereikbaar blijven is voor uw onderneming van essentieel belang. Voip zakelijk van Bos BTC houdt u verbonden.

Telefonie

Bereikbaar zijn en bereikbaar blijven is voor uw onderneming van essentieel belang. Met welk telefonie systeem u dat het beste kan doen? Daar helpen wij u graag bij. Iedere onderneming heeft andere uitdagingen, andere wensen en andere behoeften. Bos BTC denkt van begin tot eind met u mee en adviseert u zodat u de juiste keuze kunt maken.

Private cloud telefonie

De bereikbaarheid van uw onderneming is belangrijker dan ooit! Als u kiest voor een private cloud telefonie oplossing heeft u een telefonie systeem dat volledig is ingericht op de wensen en behoeften van uw onderneming. Alle data, software en de infrastructuur zijn maatwerk en dus ingericht voor uw organisatie. Dat maakt dit systeem perfect werkbaar voor uw collega’s en het vergroot uw bereikbaarheid.

P

3CX: meer dan een telefooncentrale

Een veel gekozen private cloud oplossing is ons 3CX systeem. 3CX is meer dan een telefooncentrale, dit systeem maakt thuiswerken efficiënter door de vele functies:

 • Vanuit huis bellen met het bedrijfsnummer
 • Onderling met collega’s (video)bellen en chatten
 • Koppeling met teams en/of Whatsapp
 • Gesprekken onderling doorverbinden
 • Direct overzicht met collega’s die bereikbaar zijn
 • Overzichtelijke mobiele app

Referentie

“Als school hebben wij een vrij specifiek telefoniesysteem nodig.”

Stel je hebt een school met zo’n 100 lokalen en in elk lokaal hangt een telefoon. Het systeem is verouderd en is aan vervanging toe, hoe pak je dat aan? Met dit vraagstuk klopte Christelijk College Groevenbeek bij ons aan. Een mooie uitdaging om hier een passende oplossing voor te zoeken. Roeland Goosen, hoofd IC van Groevenbeek Ermelo: ‘’Als school hebben wij een vrij specifiek telefoniesysteem nodig omdat wij veel toestellen hebben die intern communiceren en maar weinig die extern bellen. Bos BTC kwam met een oplossing waar wij alle vertrouwen in hadden.’’  Lees verder >>

Roeland Goosen, hoofd ICT van Groevenbeek Ermelo

Alarmsysteem woning

3CX telefonie

Optimaal thuiswerken

Flexibel en overal kunnen werken, dat is de uitdaging waar steeds meer bedrijven en organisaties mee te maken krijgen. Waar er ook gewerkt wordt, het moet zo efficiënt en eenvoudig mogelijk zijn. Goede bereikbaarheid is daarbij cruciaal. Het liefst werkt u met een systeem dat thuis precies hetzelfde werkt als op kantoor. Met onze 3CX private cloud oplossing beschikt u over de flexibiliteit die u nú nodig heeft! 3CX maakt samenwerken met collega’s thuis, of waar dan ook, mogelijk. Meer weten? Neem voor meer informatie contact op met Andries Lichtendonk via 0341 360 555.

Zakelijk mobiel

Meer dan een telefooncentrale

3CX is meer dan een telefooncentrale, dit systeem maakt thuiswerken efficiënter door de vele functies:

 • Vanuit huis bellen met het bedrijfsnummer
 • Onderling met collega’s (video)bellen en chatten
 • Gesprekken onderling doorverbinden
 • Direct overzicht van collega’s die bereikbaar zijn
 • In de cloud
 • Overzichtelijke mobiele app
 • Koppeling met Teams en/of Whatsapp

Gratis 3CX demo

Benieuwd of dit systeem past bij uw thuiswerkuitdagingen? Vraag de gratis demo aan en ervaar het zelf. Zo kunnen u en uw collega’s kennismaken met de vele functies, voordat u definitief kiest. Wij vertellen uiteraard graag meer over de 3CX private cloud oplossing en de maatwerkmogelijkheden voor uw organisatie.

  CRM integratie met 3CX

  3CX koppelen aan uw CRM pakket? 3CX is in staat om een integratie te maken met onder andere AFAS, SalesForce, Zendesk, Microsoft (TEAMS) en meer. Naast de standaard beschikbare koppelingen zijn wij in staat om ook maatwerk oplossingen te bieden. Bekijk op deze pagina met welke pakketten 3CX kunnen koppelen.

   Maatwerk

   Wilt u 3CX uitbreiden met een extra functie die het werk voor u en uw collega’s nog eenvoudiger maakt? Wij gaan graag een stap verder en werken uw wensen uit in concrete nieuwe oplossingen. Zo wordt 3CX een telefonie oplossing die helemaal bij uw organisatie past.

    Alle functies in één app

    Met de 3CX App op uw mobiel bent u zowel zakelijk bereikbaar voor externe partijen als ook voor uw collega’s. Deze app maakt bereikbaar zijn eenvoudig én kan, indien gewenst, een goed middel zijn om zakelijk en privé gescheiden te houden. Dit komt met name door de gebruiksvriendelijk chatfunctie waardoor u thuis geen Whatsapp hoeft te gebruiken voor een korte vraag aan een collega. Ook geeft de app van 3CX inzicht in de status van collega’s en start u eenvoudig een (video-) gesprek.

     Beschikbaarheid doorgeven

     Met de 3CX oplossing kunt u naast de app functie ook gemakkelijk via een webclient inloggen in uw persoonlijke omgeving. In een duidelijk overzicht ziet u de beschikbaarheid van uw collega’s en geeft u aan of u wel of niet aan het werk bent.

      Videobellen

      Bij sommige gesprekken is het gewoon prettiger om elkaar niet alleen te horen, maar ook te zien. Daarom beschikt 3CX ook over een functie om video te bellen met een collega. Daarnaast is het ook mogelijk om webinars of webmeetings te organiseren.

       Chatten met collega’s

       Even snel een vraag stellen aan een collega? Met de chatfunctie van 3CX doet u dat snel en eenvoudig. De chatfunctie is gemakkelijk in gebruik. Het voordeel van deze manier van werken is dat het de mogelijkheid biedt om werk en privé meer gescheiden te houden. Daarnaast is het ook mogelijk om een live chat op uw webpagina of Facebook Messenger te koppelen met de chatfunctie van 3CX.

        Bekroning op ons werk

        Nominatie voor de Veluwse Innovatieprijs 2021.

        Ieder jaar vindt de uitreiking plaats van de Veluwse Innovatieprijs. Met deze prijs gaan zij op zoek naar het meest vernieuwende bedrijf uit de regio. Dat wij uit alle inzendingen tot kanshebber zijn gekozen vinden wij een hele eer. Deze nominatie hebben wij te danken aan de speciale telefonietool die wij hebben ontwikkeld voor dierenartsen.

        Beheer en onderhoud

        Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

        Meer weten?

        Neem contact op.

        Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en verbinden van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Wim Bos (mail wim@bosbtc.nl of bel via 088-0664411). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

        Bos Btc

        Gegevens

        Hoge Eng West 24
        3882 TR Putten

        WhatsApp: 06-59858330

        Nieuwsbrief

        Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

        Klanten vertellen