Bij ons is uw woning

Bewaakt.

Dankzij onze gebruiksvriendelijke camera app kunt u eenvoudig uw camerabeelden bekijken. Zo heeft u alle camerabeelden in één handig overzicht. 

Camera met app

Al uw camera’s in één app. Als u uw woning beveiligd met een camerasysteem dan wilt u makkelijk en eenvoudig kunnen zien wat de camera’s waarnemen. Dankzij een gebruiksvriendelijke en overzichtelijke camera app kunnen wij dit garanderen. Deze app maakt het ook mogelijk om al uw verschillende systemen in één app samen te voegen, zo houdt u het overzicht en dat is veilig en vertrouwd

Camera met app: live kijken en terugkijken van beelden

Met de camera app kunt u niet alleen de live beelden zien, maar u kunt ook tot een bepaalde periode beelden terugkijken. Dit maakt het mogelijk om op een later tijdstip oude situaties nog eens op te roepen. Daarnaast kunt u, als u over een PTZ-camera (link naar pagina) beschikt, ook de camera besturen in de app.

Camera met app als verlengstuk

Een goed camerasysteem is de basis, maar een gebruiksvriendelijke app is een onmisbaar verlengstuk van het camerasysteem voor uw woning. Zo heeft u zelf het overzicht, kunt u zelf uw camera’s beheren en bent u altijd, waar u ook bent, verbonden met uw woning. De camera app is dan ook van groot belang en daarom helpen wij u graag met het eigen worden van dit systeem.

/

Combineren in één app

Maakt u naast een camerasysteem ook gebruik van een video deurbel dan kunnen wij dit samenbrengen in één app. Zo beheert u in één omgeving de veiligheid van uw woning. Dit maakt de app overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.

Goed om te weten, u kunt uw camerasysteem eenvoudig combineren met een alarmsysteem. Zo bent u verzekerd van optimale bescherming.  

Beheer en onderhoud

Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664404). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen