Bij ons is uw woning

Beschermd

Bij brand in uw woning telt iedere seconde, kies voor betrouwbare rookmelders en voorkom veel ellende. Bos BTC heeft een branddetectiesysteem die past bij uw situatie.

Een rookmelder kopen

Brand, misschien wel één van de grootste nachtmerries van een huiseigenaar. Voorkomen van een brand is natuurlijk stap 1, maar mocht er dan toch brand ontstaan komt u er dan snel genoeg achter? Rookmelders zijn hierbij onmisbaar. En wist u dat ze vanaf 2022 ook verplicht zijn voor alle type woningen? Mocht u dus nog niet beschikken over goede rookmelders dan is het nu de tijd om rookmelders te kopen.

Passende rookmelder kopen voor uw woning

Er zijn verschillende mogelijkheden qua rookmelders. Een rookmelder kopen kan op zoveel plekken, maar voor uw brandveiligheid is het goed dat u een doordachte keuze maakt.

  • Goedkope rookmelders
  • Rookmelders met lange levensduur
  • Rookmelders met koppelfunctie
  • Slimme melders
  • Rookmelders gekoppeld aan alarminstallatie

 

Rookmelder kopen
Q

Goedkope rookmelders

Ze werken misschien prima, maar let op je moet elk jaar de batterij vervangen.

Rookmelders met lange levensduur en koppelfunctie

Deze rookmelders hebben batterijen die 10 jaar meegaan! De rookmelders zijn gekoppeld aan elkaar. Zodra er één rook detecteert gaan alle rookmelders af.

Rookmelders gekoppeld aan alarminstallatie - Tip van de expert!

Wist u dat het ook mogelijk is om rookmelders te koppelen aan een alarminstallatie? De rookmelder stuurt een signaal via de alarminstallatie naar de meldkamer, zo wordt u ook gewaarschuwd als u niet thuis bent.

Vraag om advies voor uw brandmeldinstallatie

Wij helpen graag bij het brandveilig maken van uw woning. Of u nu op zoek bent naar goede rookmelders met een lange levensduur of naar slimme melders gekoppeld aan een alarminstallatie, wij denken graag mee! Zo kunt u een passende rookmelder aanschaffen bij ons, maar wij kunnen ook een brandmeldinstallatie bij u installeren. Neem contact met ons op voor een gedegen advies. 

Warmte camera

Beheer en onderhoud

Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Contact Christof Timmer

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen