Bij ons is uw woning

Bewaakt.

Dankzij de ”slimme” PTZ camera’s kunt u een groot gebied in de gaten houden en ziet u meer dan met een standaard camera systeem.

PTZ camera

Een slimme camera voor een extra veilig gevoel. Waar een standaard camera één kant op kijkt, biedt een PTZ camera meer mogelijkheden. PTZ staat voor Pan – Tilt – Zoom. Dit betekent dat de camera kan draaien (pan), kan kantelen (tilt) en met zoom het beeld ingezoomd kan worden. Een PTZ camera maakt het mogelijk om een groot gebied in de gaten te houden en zich te focussen op iets dat mogelijk verdacht is.

Wanneer PTZ camera gebruiken?

Een PTZ-camera wordt vaak gebruikt als aanvulling op een standaard camerasysteem. Dankzij een PTZ-camera kan namelijk een groot oppervlak bewaakt worden, dit omdat de camera kan draaien. De camera kan zo ingesteld worden dat deze eerst links, dan naar het midden en dan naar rechts kijkt, maar het kan ook verdachte objecten volgen. Zo kan de camera een auto zien die het terrein op rijdt en haarscherp inzoomen op de kenteken plaat, maar ook als er een persoon over het terrein loopt is de PTZ-camera instaat deze te volgen.

 

PTZ camera
/

Combineren van PTZ camera

Een PTZ-camera komt echt tot zijn recht wanneer deze gecombineerd wordt met een beveiligings– of camerasysteem. Deze kunnen namelijk triggers doorgeven aan de PTZ-camera zodat deze de situatie kan volgen. Wanneer de alarminstallatie ingeschakeld is en er een beweging wordt gezien dan geeft het systeem dit door aan de desbetreffende PTZ-camera. Deze kan vervolgens inzoomen op de situatie en het volgen. Dit maakt een PTZ-camera slimmer dan een gewone camera en het vergroot de veiligheid rondom uw woning.

PTZ camera bedienen met app

Al onze camera en beveiligingssystemen zijn eenvoudig te beheren met een app op uw smartphone. Voor de PTZ-camera betekent het zelfs dat u de camera kan bedienen met de app. Zo kunt u de kijkrichting veranderen en inzoomen. Ideaal als u een melding krijg van de alarmcentralen en snel zelf wil kijken wat er thuis gebeurt.

U

Haarscherp beeld

Dankzij een PTZ-camera is het mogelijk om dode hoeken rondom uw woning te voorkomen. De PTZ-camera’s beschikken ook over haarscherp beeld, hierdoor kunt u details goed in beeld krijgen.

Advies voor uw camerasysteem

Bos BTC heeft alle kennis en kunde in huis om tot het perfecte camerasysteem te komen voor uw woning. Wij komen graag bij u langs om een beeld te krijgen van uw woonsituatie om vervolgens een advies uit te brengen. Zo weet u of een PTZ-camera voor uw situatie nodig is, of dat andere systemen effectiever zijn.

Referentie

“De camera’s zijn niet alleen handig tegen indringers”

“Tijdens het optimaliseren van het huidige systeem heeft David (monteur bij Bos BTC) onze camera’s nog beter ingeregeld, we kunnen nu ook kentekens haarfijn zien. Dat is wel zo prettig mocht er iets verdachts gebeuren. Het is fijn dat ze bij Bos BTC zo meedenken, de service gaat net even iets verder. Bij dit soort systemen gaat het niet alleen om wat je in huis hebt, maar ook om het advies dat je krijgt zodat je het goed gebruikt.” Lees verder >>

Aartje Wassink, particuliere klant

Beheer en onderhoud

Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664404). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen