Bij ons is uw bedrijf

Verbonden.

Wilt u een goede, snelle internetverbinding / wifi-netwerk en wilt u weer snel aan de slag kunnen als er een storing is? Bos BTC regelt dit voor u.

Altijd online met onze internetverbindingen

Wilt u een goede, snelle internetverbinding / wifi-netwerk en wilt u weer snel aan de slag kunnen als er een storing is? Bos BTC regelt dit voor u. Voor welk type verbinding u ook kiest, u wilt altijd verzekerd zijn van snel internet. Wij hebben alle kennis in huis om dat te realiseren én ook als het toch even anders loopt. Onze service dienst staat voor u klaar.

Overal een goede internetverbinding

Waar uw bedrijf ook gevestigd is, wij zorgen voor een goede, snelle internetverbinding. Of het nu in een bosrijk gebied is, of midden in een eeuwenoud stadscentrum, wij regelen het voor u. Van DSL tot glasvezelverbinding, wij maken het in orde.

Zakelijke wifi-netwerken

Een stabiel, zakelijk wifi netwerk is voor veel bedrijven een must. Overal in het pand moet de verbinding optimaal zijn. Dankzij onze ervaring weten wij voor ieder pand, groot of klein de juiste samenstelling te vinden. Zo kunnen diverse materialen en machines in een pand invloed hebben op het wifi-netwerk. Wij houden van uitdagingen en regelen een stabiel en betrouwbaar wifi-netwerk voor u. Zowel het installeren als het beheren van uw zakelijke wifi-netwerk kunt u aan ons overlaten.

  Draadloos internet

  Beheer en onderhoud

  Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

  Meer weten?

  Neem contact op.

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en verbinden van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Wim Bos (mail wim@bosbtc.nl of bel via 088-0664411). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

  Bos Btc

  Gegevens

  Hoge Eng West 24
  3882 TR Putten

  WhatsApp: 06-59858330

  Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

  Klanten vertellen