Bij ons is uw bedrijf

Beveiligd.

Heeft u behoefte aan het beveiligen van uw eigendommen op de zaak, Bos BTC heeft een terreinbeveiliging die past bij uw bedrijf.

Gronddetectie

Subtiele en effectieve vorm van inbraakbeveiliging. Niet te zien en zeer nauwkeurig, dat is terreinbeveiliging met gronddetectie. Het systeem wordt onder de grond geplaatst en werkt met seismische trillingsdetectie. Met dit systeem kunt u nauwkeurig de positie van de indringer bepalen en is de pakkans groter. Dankzij gronddetectie weet u niet alleen dat er een indringer op uw terrein is, maar ook waar deze zich bevindt.

Voordelen van terreinbeveiliging d.m.v. gronddetectie

Gronddetectie is een zeer nauwkeurige vorm van terreinbeveiliging, de voordelen op een rijtje:

 • Gronddetectie kan worden toegepast bij vrijwel iedere bodembedekking
 • Gronddetectie is volledig onzichtbaar
 • 10 jaar garantie op de speciale sensoren
 • Hufterproof
 • Moeilijk te saboteren
 • Ook zeer geschikt voor korte afstanden
 • Zeer weinig onderhoud
  Terreinbeveiliging
  t

  Hoe werkt gronddetectie?

  Onder de grond wordt een geheel onderhoudsvrije speciale string aangebracht van seismische sensoren. Deze sensoren kunnen door middel van drukgolven detecteren of en waar een persoon zich bevindt. In het terrein worden zones gemaakt, ieder met een eigen nummer. Zo kan het alarmsysteem direct aangeven in welke zone de indringer zich bevindt.

  R

  Welk systeem past bij uw werksituatie?

  Bos BTC staat voor maatwerk, wij komen graag langs om te zien welk gronddetectie systeem wenselijk is voor uw terreinbeveiliging. Ook kunnen wij zo een goede inschatting maken van de situatie en adviseren wij u welke andere vormen van (terrein)beveiliging u eventueel zou kunnen toepassen.

  Beheer en onderhoud

  Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

  Meer weten?

  Neem contact op.

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

  Contact Christof Timmer

  Gegevens

  Hoge Eng West 24
  3882 TR Putten

  WhatsApp: 06-59858330

  Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

  Klanten vertellen