Bij ons is uw bedrijf

Bewaakt.

Welke camera is geschikt voor uw bedrijfssituatie? Wij adviseren u graag.

Basis camerabewaking

Camerabewaking is een uitzonderlijk goed preventiemiddel om inbraken in uw bedrijfspand te voorkomen en het vergroot de veiligheid voor uw personeel en uw goederen. Er is veel keuze als het gaat om camerabewaking. Welke camera is geschikt voor uw bedrijfssituatie? Wij adviseren u graag.

Soorten camerasystemen

Ieder terrein en bedrijfspand is anders en vraagt dus ook om een eigen aanpak qua camerasysteem. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en bieden u op basis daarvan een camerasysteem aan. Of het nu gaat om parkeergarages, winkelcentra, bedrijfspanden, bedrijventerreinen, wij hebben de geschikte camera voor iedere situatie, denk hierbij aan:

Camerasysteem thuis
R

Hoge resolutie op elk device

Wilt u een camera met een hoge resolutie, dan adviseren u om voor IP camera’s te kiezen. Standaard werken wij met camera’s van Hikvision. Een IP camera systeem heeft een hoge resolutie en kunt u eenvoudig zien in de app(link naar app pagina) op uw mobiele telefoon.

Maak gebruik van onze expertise

Ons team heeft de expertise in huis om het totaal plaatje qua beveiliging in beeld te brengen. In het geval van camerabewaking betekent dit dat wij rekening houden met alle externe zaken die invloed hebben op het camerasysteem. Denk hierbij aan de zonstand, het wel of niet in beeld brengen van een openbaar terrein en hoe om te gaan met woonhuizen in de omgeving. Op deze manier beschikt u niet alleen over de beste camera’s, worden ze ook optimaal benut. Ook voor service en onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres.

Camerabeelden beheren met een app

Uiteraard zijn de camera’s eenvoudig te beheren met een app op iPad, smartphone of computer. Daarnaast is het mogelijk om opgeslagen beelden terug te kijken. Dit kan tot wel enkele weken terug. Ideaal als u een melding krijgt van de alarmcentralen en snel zelf wil kijken wat er thuis gebeurt.

s

Meldkamer

De camerabeelden van uw camerasysteem kunt u zelf bekijken, maar u kunt daarnaast ook gebruik maken van toezicht vanuit een meldkamer. Dankzij de meldkamer weet u zeker dat een verdachte situatie direct wordt gesignaleerd, beoordeeld en opgevolgd. Wanneer uw alarmsysteem een verdachte situatie detecteert krijgt de meldkamer een melding. Deze wordt 24/7 bemand zodat zij het alarm volgens protocol kunnen opvolgen.

Touwfabriek Langman

Referentie

’Via de app op mijn telefoon kan ik overal de camerabeelden bekijken.

”Laatst zag ik via de app op mijn telefoon dat er iemand ’s avonds het pand binnen was gegaan. Al snel bleek dat het een medewerker was, die kon thuis inloggen op het camerasysteem en hij had gezien dat er een machine zijn werk niet deed. Bijzonder als een medewerker zo meedenkt! Maar we willen niet dat de medewerkers het gevoel hebben dat ze in de gaten worden gehouden door de camera’s. De beelden van de werkvloer worden dus alleen weergeven in de kantine en niet op mijn kantoor.’’ Lees verder >>

Jan Langman, Touwfabriek

Beheer en onderhoud

Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen