Bij ons is uw woning

Beschermd.

Dankzij onze buitendetectie systemen is uw woning beschermd voordat een ongenode gast daadwerkelijk binnen is geslopen. Wij adviseren u graag welk systeem bij uw woning past. 

Buitendetectie, een alarmsysteem voor thuis

Wilt u extra snel kunnen ingrijpen als, of voordat, er indringers op uw terrein rondlopen? Breid dan het basis inbraakbeveiligingssysteem voor uw woning uit met buitendetectie. Het grote voordeel van buitendetectie is dat u er snel bij bent en uw goederen buiten ook beschermd zijn. Met deze vorm van inbraakbeveiliging zorgt u ervoor dat u kunt ingrijpen voordat er ingebroken wordt. Bekijk onze oplossingen en vind een passend alarmsysteem voor thuis.

Welk buitendetectiesysteem past bij uw woning?

Er zijn veel verschillende vormen van buitendetectie. Afhankelijk van uw woning, terrein en beveiligingswens adviseren wij u graag welke van de volgende buitendetectiesystemen voor u van toegevoegde waarde is:

  • Actieve beam detectie
  • Schrikdraaddetectie
  • Hekwerkdetectie
  • Gronddetectie

 

Gronddetectie

Actieve beam detectie

Beam detectie werkt door middel van een actieve infrarood straal. Op een strategische plek worden twee zuilen geplaatst met daartussen een actieve infrarood straal. Wordt er een beweging gesignaleerd tussen de twee zuilen? Dan gaat er direct een signaal naar de meldkamer.

Schrikdraaddetectie

Bij schrikdraaddetectie wordt er een schrikdraad gespannen over bijvoorbeeld een hekwerk. Naast dat deze een stroomschok afgeeft, wordt er ook een signaal aan de meldkamer doorgegeven als er beweging wordt gedetecteerd of wanneer de draad wordt doorgeknipt of kortsluiting heeft.

Hekwerk detectie

Met hekwerkdetectie bent u er vroeg bij als indringers het terrein op proberen te komen. Wanneer er trillingen in het hekwerk worden gesignaleerd krijgt de meldkamer een melding. Zo kan er meteen actie worden ondernomen als iemand over het hek probeert te klimmen of het probeert te beschadigen.

Gronddetectie

Deze vorm van buitendetectie wordt onder de grond geplaatst en werkt met seismische trillingsdetectie. Gronddetectie zorgt ervoor dat de positie van de indringer nauwkeurig te bepalen is en de pakkans daardoor groter.

Beheer en onderhoud

Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Contact Christof Timmer

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen