Bij ons is uw bedrijf

Beveiligd.

Wilt u voorkomen dat er ongenode gasten uw pand betreden? Laat u dan informeren over de mogelijkheden van toegangscontrole of toegangsverlening.

Toegangscontrole

Wilt u voorkomen dat er ongenode gasten uw pand betreden? Laat u dan informeren over de mogelijkheden van toegangscontrole of toegangsverlening. In beide gevallen heeft u zelf in de hand wie uw bedrijf betreedt. Denk hierbij aan toegangscontrole d.m.v. een slagboom of als iemand het pand in wil. Wat uw wensen ook zijn, wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze. Vervolgens kunt u ook rekenen op gebruiksadvies.

Van slagboom tot paslezer
Er zijn veel verschillende opties op het gebied van toegangscontrolesystemen. De volgende vier categorieën maken de keuzemogelijkheden inzichtelijk:

 • Toegangscontrole met een tag, pasje of druppel.
 • Toegangscontrole met code.
 • Toegangsrechten krijgen met een smartphone.
 • Toegang op basis van unieke eigenschappen, zoals de irisscan.

  Voordelen van toegangscontrole

  • Betere veiligheid van uw bedrijf
  • Geef rechten wie waar en wanneer in een ruimte mag
  • Deuren openen op afstand
  • Met meerdere vestigingen is een toegangscontrolesysteem eenvoudig te integreren
  • Een tag, pasje of druppel kwijt? Rechten zijn op afstand eenvoudig te verwijderen.
  • Kan gekoppeld worden aan uw intercomsysteem.
  Toegangscontrole

  Maatwerk voor elke omgeving

  Toegangscontrole kan toegepast worden op veel verschillende manieren en voor veel verschillende locaties. Denk hierbij aan een dementieafdeling, een bedrijfspand,  een groot kantoorpand met verschillende onderverhuurders of een sportschool. Wij leveren altijd maatwerk en denken graag met u mee. Wat zijn uw wensen en wat is het meest geschikt voor uw pand? Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u het meest geschikte toegangscontrolesysteem aanbieden.

   Zakelijk mobiel

   Beheer en onderhoud

   Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

   Meer weten?

   Neem contact op.

   Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

   Contact Christof Timmer

   Gegevens

   Hoge Eng West 24
   3882 TR Putten

   WhatsApp: 06-59858330

   Nieuwsbrief

   Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

   Klanten vertellen