Bij ons vindt u 

Camerabeveiliging.

Of het nu gaat om het beveiligen van uw eigendommen thuis of op de zaak, Bos BTC heeft de camerabeveiliging die past bij uw situatie.

Camera bewaking

Er is veel keuze als het gaat om inbraakbeveiliging. Welke systeem past bij uw bedrijf? Wij vinden een passend alarmsysteem voor uw bedrijf.

Basis camerabewaking

Camerabewaking is een uitzonderlijk goed preventiemiddel om inbraken in uw bedrijfspand te voorkomen en het vergroot de veiligheid voor uw personeel en uw goederen.

Kentekencamera’s

Veiligheid vergroten en toegang verlenen, dat kan dankzij onze kentekencamera’s. Een kentekencamera is in staat om een kenteken te registreren en vast te leggen. 

PTZ camera’s

PTZ camera’s zijn slimme camera’s voor extra veiligheid. Een PTZ camera kan een groot terrein in de gaten houden en kan zich focussen op iets dat mogelijk verdacht is.

Camera app

Met de mySmartControl app beheert u op elk moment uw alarmsysteem. Een camera met app die vele functionaliteiten biedt.  Zo beheert u overal uw camerasysteem. 

Thermische camera’s

Om een terrein goed te bewaken is een thermische camera als aanvulling een aanrader. Thermische camera’s werken zelfs in totale duisternis. 

Intelligente camera’s

Intelligente camera’s maken onderscheid tussen een mens, een dier, een voertuig. De camera’s zijn zeer gedetailleerd en beschermen uw bedrijf op hoog niveau.

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen