Bij ons is uw bedrijf

Beveiligd.

De veiligheid van uw werknemers, pand, goederen en machines begint bij de deur. Dankzij een goede intercom systeem weet u te allen tijde wie er voor uw pand staat, waar u ook bent.

Intercom systeem

De veiligheid van uw werknemers, pand, goederen en machines begint bij de deur. Dankzij een goed intercom systeem weet u te allen tijde wie er voor uw pand staat, waar u ook bent. Van collega, tot leverancier en van potentiële opdrachtgever tot ongenode gast, dankzij onze intercominstallatie bent u op de hoogte van datgeen dat er voor uw pand gebeurt. Al jarenlang plaatsen wij intercomsystemen van verschillende omvang en soorten, ook voor uw pand vinden wij de meest geschikte intercominstallatie.

Intercom systeem met telefooncentrale

Wist u dat het mogelijk is om een intercom systeem te koppelen aan uw telefooncentrale? Zodra iemand aanbelt gaat er een melding naar de telefooncentrale. Dankzij de centrale kunt u praten met degene die bij de intercom staat. Wilt u iemand binnenlaten? Dan gebruikt u de speciale code op uw telefoon en wordt de deur geopend.

   

  Intercom systeem met een camera

  Niet alleen horen wie er bij de intercom staat, maar diegene ook zien? Laat dan het intercom systeem koppelen aan een camera of uw camerabeveiliging. Dankzij een eenvoudige app kunt u zien wie er voor het pand staat en naar binnen wil. Deze app is beschikbaar voor mobiele telefoons, zo kunt u ook thuis het intercom systeem beheren en de beelden bekijken.

   Intercom systeem
   0

   Intercom systeem uitbreiden

   Een intercom systeem kunnen wij eenvoudig uitbreiden met een taglezer of een codetableau. Zo hoeft u niet iedereen toegang te verlenen tot het pand. Dankzij een speciale tag of persoonlijke code kunnen bevoegden zelf het pand betreden.

   Maatwerk intercom systemen

   Welke intercominstallatie geschikt is voor uw pand hangt af van verschillende factoren. Wij inventariseren daarom uw wensen en behoeften en kijken wat er past bij uw pand. Vervolgens maken wij een passend voorstel. Zo garanderen wij maatwerk en heeft u een systeem dat voldoet aan uw wensen.

   Beheer en onderhoud

   Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

   Meer weten?

   Neem contact op.

   Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

   Contact Christof Timmer

   Gegevens

   Hoge Eng West 24
   3882 TR Putten

   WhatsApp: 06-59858330

   Nieuwsbrief

   Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

   Klanten vertellen