Bij ons is uw bedrijf

Verbonden. Beschermd. Beveiligd.

Bos BTC is meer dan inbraakbeveiliging, meer dan camerabewaking, meer dan brandbeveiliging, meer dan toegangscontrole en meer dan telefonie. Wij bieden namelijk full service op al deze vier specialistische takken voor uw bedrijfsbeveiliging.

Zakelijk

Zoekt u een full service partij op het gebied van beveiliging, camerabewaking, branddetectie en connectiviteit. Dan bent u bij Bos BTC aan het juiste adres. 

Bedrijfsbeveiliging

Er is veel keuze als het gaat om beveiliging. Welke systeem past bij uw kantoor, bedrijfspand of terrein? Ontdek hier de mogelijkheden. 

Camerabewaking

Camerabewaking is een uitzonderlijk goed preventiemiddel. Er zijn veel mogelijkheden, wij adviseren u graag welk systeem bij uw situatie past. 

Brandmeldinstallatie

Met onze installaties zijn uw pand, medewerkers en eigendommen beveiligd met een hoogwaardige brandmeld- / ontruimingsinstallatie. 

Connectiviteit

Bereikbaar zijn en bereikbaar blijven is van groot belang voor uw bedrijf. Bij ons bent u verzekerd van een goed systeem en uitstekende service. 

Toegangscontrole

Toegangscontrole speelt een essentiële rol in het waarborgen van de veiligheid en beveiliging van gebouwen en terreinen.

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen