Bij ons is uw woning

Bewaakt.

Zelfs in totale duisternis kunt u vertrouwen op een warmte camera. Ideaal bij grote tuinen of om een oprit goed te bewaken. 

Warmte camera

Waar een standaard camera werkt met herkenning van licht, werkt een warmte camera met temperatuurverschillen. Om een grote tuin of oprit goed te bewaken is een warmte camera als aanvulling op het camerasysteem een aanrader. Warmte camera’s werken namelijk zelfs in totale duisternis en ze ‘’kijken’’ door regen, mist, zonlicht en dichte begroeiing heen. Benieuwd of dit iets voor uw woning is? Wij adviseren u graag.

Wanneer een warmte camera gebruiken?

Warmte camera’s zijn ideaal om te gebruiken als terreinbeveiliging. Ze zijn niet afhankelijk van licht en kunnen ook door begroeiing heen kijken. Daardoor zijn ze ideaal voor grote, dichtbegroeide, tuinen. Daarnaast kan een warmte camera onderscheid maken tussen mensen, dieren en objecten. Een warmte camera voorkomt hierdoor veel ongewenste meldingen.

  Warmte camera
  /

  Combineren van warmte camera's

  Om een situatie goed te kunnen inschatten is het combineren van een warmte camera met een standaardcamera systeem of een alarmsysteem of tuinverlichting een aanrader. Zodra de warmte camera iets waarneemt kan deze een signaal sturen naar het alarmsysteem, de verlichting of naar de meldkamer en kan er actie ondernomen worden. Zo kan er direct op de camera’s gekeken worden wie of wat er zich op het terrein begeeft. Dankzij deze combinatie kan er snel ingespeeld worden op de dreiging die er is en zijn er de haarscherpe camera’s die de situatie in beeld brengen. Bij Bos BTC hebben wij alles in huis om een volledig pakket aan te bieden.

  Advies voor uw camerasysteem

  Bos BTC heeft alle kennis en kunde in huis om u te adviseren welk camerasysteem geschikt is voor uw woning. Wij komen graag bij u langs om een beeld te krijgen van uw woonsituatie om vervolgens een advies uit te brengen. Zo weet u of een thermische camera voor uw situatie nodig is, of dat andere systemen effectiever zijn.

  Beheer en onderhoud

  Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

  Meer weten?

  Neem contact op.

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664404). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

  Bos BTC

  Gegevens

  Hoge Eng West 24
  3882 TR Putten

  WhatsApp: 06-59858330

  Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

  Klanten vertellen