Bij ons vindt u

Slagbomen

In de wereld van toegangscontrole spelen slagbomen een belangrijke rol. Slagbomen zijn fysieke barrières die worden gebruikt om de toegang tot bepaalde gebieden te reguleren en te controleren. Of het nu gaat om parkeerterreinen, bedrijfsterreinen of andere beveiligde locaties. Slagbomen zorgen voor een gecontroleerde doorstroming van voertuigen.

Slagboominstallatie

Er zijn veel voordelen voor het gebruik van slagbomen. Ze bieden een effectieve manier om ongewenst verkeer te voorkomen en de veiligheid van eigendommen en mensen te waarborgen. Slagbomen kunnen ook helpen bij het beheren van parkeergelegenheden door ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde voertuigen toegang hebben.

Er zijn verschillende opties om uw terrein door middel van een slagboom te beveiligen. Wij kunnen de slagboom op verschillende manieren instellen aangepast aan uw situatie. Maatwerk dus.

Wij kunnen de slagboominstallatie koppelen aan o.a. kentekencamera’s, kaartlezers, intercomsystemen, lange afstand lezers, gsm-modules etc.

Afhankelijk van uw situatie en wensen kijken wij samen welke slagbomen het beste aansluiten.

slagbomen

Slagboom met kentekenherkenning

Slagbomen met kentekenherkenning zijn een innovatieve oplossing om de veiligheid van parkeer- en toegangssystemen aanzienlijk te verbeteren. Met behulp van geavanceerde technologieën kunnen deze slagbomen automatisch voertuigen identificeren aan de hand van hun kenteken.

Deze geautomatiseerde systemen bieden veel voordelen ten opzichte van traditionele slagbomen. Ten eerste zorgen ze voor een vlotte doorstroming van voertuigen, waardoor wachtrijen worden verminderd en verkeersopstoppingen worden voorkomen. Dit is met name handig in drukke parkeergarages, luchthavens, bedrijventerreinen en andere locaties waar veel verkeer is.

Daarnaast biedt kentekenherkenning extra beveiligingsvoordelen. Het systeem kan onmiddellijk verdachte of niet- geautoriseerde voertuigen detecteren en hierop reageren, bijvoorbeeld door een alarm te activeren of toegang te weigeren.

Bovendien zorgen slagbomen met kentekenherkenning ervoor dat het bijhouden van parkeergegevens nauwkeuriger en makkelijker wordt door het automatisch registeren van in- en uitrijdende voertuigen.

Kortom, slagbomen met kentekenherkenning bieden een moderne en slimme oplossing voor het beheer van parkeer- en toegangssystemen. Ze maken het mogelijk om voertuigen snel te identificeren, de verkeersstroom te verbeteren en de veiligheid te verhogen. Ze zijn een waardevolle toevoeging voor elke locatie waar controle over voertuigen essentieel is.

Slagbomen

Heavy Duty slagbomen

Als de omgeving vraagt om extra duurzaamheid en robuustheid dan zijn de Heavy Duty slagbomen zeer geschikt.  Deze slagbomen zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de eisen van zware industriële omgevingen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals staal en aluminium, waardoor ze bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en vandalisme.

De heavy duty slagbomen worden vaak gebruikt op locaties waar sprake is van intensief verkeer of waar extra veiligheid vereist is. Denk bijvoorbeeld aan haventerreinen, militaire bases, luchthavens of grote industriële complexen.

Naast hun robuuste constructie bieden heavy duty slagbomen ook functies zoals automatische detectie van voertuigen, snel open- en sluitsnelheden en integratie met toegangscontrolesystemen. Dit maakt het mogelijk om een efficiënte doorstroming van voertuigen te garanderen zonder concessies te doen aan de veiligheid.

Kortom heavy duty slagbomen zijn de ideale keuze voor locaties die behoefte hebben aan betrouwbare toegangscontrole en waar intensief gebruik wordt gemaakt van de slagbomen. Met hun duurzaamheid, functionaliteit en verschillende te koppelen functies bieden ze gemoedsrust en bescherming voor zowel eigenaren als gebruikers.

slagbomen

Smartline slagbomen

Smartline slagbomen zijn een innovatieve oplossing die met technologieën zoals sensoren, camera’s en slimme algoritmen intelligenter gemaakt kunnen worden.

Een van de voordelen van smartline slagbomen is dat ze in staat zijn om automatisch voertuigen te detecteren en te identificeren. Dit betekent dat er geen fysieke kaarten of sleutels meer nodig zijn om toegang te krijgen tot beveiligde gebieden. In plaats daarvan kan het systeem voertuigen herkennen aan de hand van kentekenplaatdetectie of RFID-technologie.

Daarnaast bieden smartline slagbomen ook real-time monitoring en rapportgage mogelijkheden. Beheerders kunnen toegangsgegevens bekijken, controleren wie er binnenkomt en vertrekt en indien nodig actie ondernemen.

Deze slimme slagbomen zijn gebruiksvriendelijk en het is gemakkelijk om instellingen aan te passen of nieuwe gebruikers toe te voegen.

Al met al bieden smartline slagbomen een efficiënte oplossing voor het beheer van toegang tot beveiligde gebieden. Met hun slimme functies en gebruiksvriendelijke interfaces verhogen ze niet alleen de veiligheid maar ook de productiviteit van bedrijven en organisaties.

Slagbomen

Handmatig bediende slagbomen

Handmatig bediende slagbomen worden gebruikt op plaatsen waar een toegangscontrolesysteem dat elektriciteit nodig heeft, niet mogelijk of wenselijk is. Deze kunnen met de hand worden geopend en gesloten door een persoon die hiervoor verantwoordelijk is, zoals een parkeerbeheerder of bewaker. Een voordeel is dat er geen stroomvoorziening of bekabeling nodig is, waardoor ze op afgelegen locaties gebruikt kunnen worden.

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Contact Christof Timmer

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen