Bij ons vindt u

Rampalen en verkeerspalen

Ter voorkoming van ramkraken kunnen rampalen worden geplaatst. Verkeerspalen kunt u plaatsen als u fietsers en voetgangers wel toegang wilt geven tot uw terrein.

Soorten beveiligingspalen

Ter voorkoming van ramkraken kunnen rampalen worden geplaatst. Verkeerspalen kunt u plaatsen als u fietsers en voetgangers wel toegang wilt geven tot uw terrein.

Rampalen

Rampalen

Ter voorkoming van ramkraken kunnen rampalen worden geplaatst. Het is vrijwel onmogelijk voor een voertuig om door rampalen heen te rijden. Hierbij is het wel belangrijk dat u de juiste rampaal voor uw situatie kiest. Rampalen kunnen ook worden uitgerust met verschillende technologische snufjes zoals led-verlichting om de zichtbaarheid te vergroten. Daarnaast kunnen rampalen worden uitgerust met camera’s of sensoren om het verkeer te monitoren en data te verzamelen voor verkeersanalyses. Wij hebben een groot aanbod van verschillende rampalen zodat er voor iedere situatie een oplossing is.

rampalen

Verkeerspalen

De aanwezigheid van verkeerspalen is van cruciaal belang voor de veiligheid op de weg. Deze palen spelen een belangrijke rol bij het reguleren van het verkeer en het voorkomen van ongelukken. Verkeerspalen worden vaak geplaatst op strategische locaties zoals kruispunten, zebrapaden en fietspaden. Maar ze kunnen ook worden toegepast om een gebied zoals een stadscentrum, industrie of parkeerterrein af te sluiten.

Het voordeel van een verkeerspaal ten opzichten van een slagboominstallatie is dat het gebied wel toegankelijk blijft voor voetgangers en fietsers. Er zijn verschillende soorten verkeerspalen zoals vast, inzink of uitneembaar, hydraulisch of elektromechanisch. Wij adviseren u graag welke toepassing het beste is voor uw situatie.

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Contact Christof Timmer

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen