Bij ons is uw woning

Beveiligd.

Zoekt u een alarmsysteem voor uw woning? Of het nu gaat om het beveiligen van uw eigendommen in huis of daarbuiten, Bos BTC heeft een alarmsysteem die past bij uw situatie. 

Basis alarmsysteem woning

Een overval of woninginbraak zet je wereld op z’n kop, het kan veel impact op je leven hebben. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om de kans op een overval / woninginbraak te verkleinen. Een goed alarmsysteem beschermt uw huis, inboedel en dierbaren. Het verkleint de kans op een inbraak aanzienlijk!

Alarmsysteem woning

Om uw woning te beveiligen is een goed basis alarmsysteem van groot belang. Voor elk type woning is een alarmsysteem van toegevoegde waarde. Of het nu gaat om een hoekwoning, tweekapper of vrijstaande villa, wij leveren maatwerk voor uw woning. Bij dit basispakket gaat het om een alarmsysteem dat met name binnen wordt toegepast. Het alarmsysteem wordt aangesloten op de meldkamer zodat er actie wordt ondernomen als er een alarmmelding is. Dit basis alarmsysteem beschermt uw woning door middel van:

 • Bewegingsmelders
 • Raam- en deurcontacten
 • Sirene
 • Flitslicht
Alarmsysteem voor thuis

Basis alarmsysteem woning uitbreiden

Wilt u uw basis alarmsysteem uitbreiden met buitenbeveiliging of camera’s? De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kunt u kiezen voor buitendetectie, gronddetectie en camerabewaking. Wij adviseren u graag welke uitbreiding het gewenste effect heeft voor uw woning. Alle systemen kunnen wij op elkaar aansluiten en beheert u in de mySmartcontrol app.

  Alarmsysteem woning

  Diervriendelijke melders

  Bewegingsmelders zijn een belangrijk onderdeel van het basis alarmsysteem. Maar gaat het wel goed als u huisdieren hebt? Het antwoord is: ja. Wij kunnen diervriendelijke bewegingsmelders installeren, zodat uw hond, kat of konijn gewoon in de woning kan zijn als u niet thuis bent zonder dat het alarm afgaat.

  Controle over de installatie

  Met de app van mySmartcontrol heeft u de volledige controle over uw alarminstallatie. Dankzij deze mobiele app kunt u eenvoudig het alarmsysteem bedienen en meldingen beheren. Klant: ‘’Het is heel fijn dat je met je mobiel de verschillende zones kan instellen. Als je beneden op de bank zit schakel je zo boven de zones in, dat werkt echt perfect. De app blijft ook functioneren als het internet uitvalt, dat vind ik een prettige gedachte vooral als je op vakantie bent bijvoorbeeld.’’

  Alphatronics

  Al meer dan 25 jaar werkt Bos BTC met de producten van Alphatronics. Door deze lange samenwerking bent u verzekerd van een betrouwbare alarminstallatie. De productlijn Alphatronics wordt geproduceerd in Nijkerk.

   Beveiligingsapp

   Referentie

   “Het is fijn dat ze bij Bos BTC meedenken. Het gaat namelijk niet alleen om het systeem, maar ook dat je het goed gebruikt.”

   ‘’Gelukkig hebben we het beveiligingssysteem nog nooit nodig gehad, maar misschien komt dat juist wel doordat we zo’n systeem hebben. Het is heel fijn dat je met je mobiel de verschillende zones kan instellen. Als je beneden op de bank zit schakel je zo boven de zones in, dat werkt echt perfect. Sinds de update is het systeem ook zo ingesteld dat het blijft functioneren als het internet uitvalt, dat vind ik een prettige gedachte vooral als je op vakantie bent bijvoorbeeld.’’ Lees verder >>

   Aartje Wassink, particuliere klant

   Beheer en onderhoud

   Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

   Meer weten?

   Neem contact op.

   Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

   Contact Christof Timmer

   Gegevens

   Hoge Eng West 24
   3882 TR Putten

   WhatsApp: 06-59858330

   Nieuwsbrief

   Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

   Klanten vertellen