Bij ons is uw bedrijf

Bewaakt.

PTZ camera’s zijn slimme camera’s voor extra veiligheid, hiermee kan een groot oppervlak bewaakt worden.

PTZ camera’s

Waar een standaard camera één kant op kijkt, biedt een PTZ camera meer mogelijkheden. PTZ staat voor Pan – Tilt – Zoom. Dit betekent dat de camera kan draaien (pan), kan kantelen (tilt) en met zoom het beeld ingezoomd kan worden. Een PTZ camera maakt het mogelijk om een groot terrein in de gaten te houden en zich te focussen op iets dat mogelijk verdacht is.

Wanneer PTZ camera gebruiken?

Een PTZ-camera wordt vaak gebruikt als aanvulling op een standaard camerasysteem. Dankzij een PTZ-camera kan namelijk een groot oppervlak bewaakt worden, dit omdat de camera kan inzoomen op een verdachte situatie. De camera kan zo ingesteld worden dat deze eerst links, dan naar het midden en dan naar rechts kijkt, maar het kan ook verdachte objecten volgen. Komt er een auto uw terrein oprijden, dan neemt de PTZ-camera dit waar en zoomt deze haarscherp in op de kenteken, maar ook als er een persoon over het terrein loopt is de PTZ-camera instaat deze te volgen.

PTZ camera's
/

Combineren van PTZ camera

Een PTZ-camera komt echt tot zijn recht wanneer deze gecombineerd wordt met een beveiligings- of camerasysteem. Deze kunnen namelijk triggers doorgeven aan de PTZ-camera zodat deze de situatie kan volgen. Wanneer de alarminstallatie ingeschakeld is en er een beweging wordt gezien dan geeft het systeem dit door aan de desbetreffende PTZ-camera. Deze kan vervolgens inzoomen op de situatie en het volgen. Dit maakt een PTZ-camera slimmer dan een gewone camera en het vergroot de veiligheid rondom uw bedrijfspand.

PTZ camera bedienen met de app

Uiteraard zijn de camera’s eenvoudig te beheren met een app op iPad, smartphone of computer. Voor de PTZ-camera betekent het zelfs dat u de camera kan bedienen met de app. Zo kunt u de kijkrichting veranderen en inzoomen. Ideaal als u een melding krijg van de alarmcentrale en snel zelf wil kijken wat er thuis gebeurt. Daarnaast is het mogelijk om opgeslagen beelden terug te kijken. Dit kan tot wel enkele weken terug. Ideaal als u een melding krijgt van de alarmcentrale en snel zelf wil kijken wat er thuis gebeurt.

R

Haarscherp beeld

Dankzij een PTZ-camera is het mogelijk om dode hoeken rondom uw pand te voorkomen. De PTZ-camera’s beschikken ook over haarscherp beeld, hierdoor kunt u details goed in beeld brengen.

Beheer en onderhoud

Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen