Bij ons is uw bedrijf

Bewaakt.

Kentekencamera’s voor kentekenregistratie om uw terrein te bewaken.

Kentekencamera’s voor kentekenregistratie

Veiligheid vergroten en toegang verlenen, dat kan dankzij onze kentekencamera’s. Een kentekencamera is in staat om een kenteken te registreren en vast te leggen. Gaat een voertuig het terrein op? Dan kan de kentekencamera dit vast leggen. Wilt u bezoekers toegang geven tot uw terrein of juist weren, dan is dat ook mogelijk. Wat uw wensen ook zijn, wij adviseren u graag of en welke kentekencamera voor uw terrein geschikt is.

Voor welke locaties zijn kentekencamera’s geschikt?

Kentekencamera’s worden met name toegepast in parkeergarages, parkeerplaatsen en bij slagbomen. Dit geldt voor zowel openbare gelegenheden als bedrijventerreinen. Het doel is natuurlijk om de veiligheid te verhogen, vaak door middel van het wel of niet verlenen van toegang.

Kentekenregistratie

Toegangscontrole met behulp van een kentekencamera

Kentekencamera’s kunnen gebruik maken van vooraf ingevoerde kentekens. Dit zijn de kentekens die u registreert als ‘’veilig’’ en dus het terrein op mogen rijden zodra deze voor het hek of toegangspoort staat. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om leveranciers te registreren en een roldeur automatisch te openen zodra een leverancier zich aandient. Zo kunnen kentekencamera’s voor verschillende doeleinden worden toegepast, wat is de wens voor uw situatie?

Maak gebruik van onze expertise en die van onze partner

Ons team heeft de expertise in huis om het hele totaal plaatje qua beveiliging in beeld te brengen. Ook in combinatie met het plaatsen van een slagboom bent u bij ons aan het juiste adres. Met behulp van onze partners bent u  verzekerd van de juiste productsamenstelling en altijd verzekerd van een complete oplevering. Zo bent u verzekert van de juiste systemen, kunt u de kentekencamera’s combineren met andere beveiligingssystemen en behoudt u één aanspreekpunt.

Beheer en onderhoud

Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen