Bij ons is uw woning

Beveiligd

Of het nu gaat om het beveiligen van uw eigendommen thuis of op de zaak, Bos BTC heeft een camerabeveiliging en alarmsysteem die past bij uw situatie.

Camerabeveiliging met app

MySmartControl is dé app voor het gebruik en beheer van het alarmsysteem. Handig! Uw inbraak- & camerabeveiliging beheren met uw mobiel. Dankzij de beveiligingsapp van mySmartcontrol heeft u de volledige controle over uw alarminstallatie. Klant: ‘’Het is heel fijn dat je met je mobiel de verschillende zones kan instellen. Als je beneden op de bank zit schakel je zo boven de zones in, dat werkt echt perfect. De beveiligingsapp blijft ook functioneren als het internet uitvalt, dat vind ik een prettige gedachte vooral als je op vakantie bent bijvoorbeeld.’’

Voordelen van de mySmartControl app

Waar voorheen een alarminstallatie alleen te bedienen was met een tag, kan dit nu ook volledig beheerd worden met de mySmartControl beveiligingsapp. Ideaal, want met een paar drukken op de knop schakel je zones in en uit. Maar er zijn meer voordelen:

 • In-, uit- en deelschakelen van het alarmsysteem
 • Alarminformatie en logboek
 • Plug & Play
 • Ontgrendelen met vingerafdruk
 • Geschikt voor iOS en Android
Camerabeveiliging

Pushbericht bij een melding

Deze beveiligingsapp zorgt ervoor dat u volledig op de hoogte bent van de meldingen die uw beveiligingssysteem geeft. Meldingen zoals een alarm, in/uitschakeling of storing worden via een pushbericht of e-mail kenbaar gemaakt. Krijgt u een pushmelding, dan kunt u deze afhandelen in een handige chatbox. Alarmen kunnen geaccepteerd of geweigerd worden zodat alle gebruikers weten of er opvolging gaande is.

  Alarmsysteem woning

  Alphatronics

  Al meer dan 25 jaar werkt Bos BTC met de producten van Alphatronics. Door deze lange samenwerking bent u verzekerd van een betrouwbare alarminstallatie en camerabeveiliging. De productlijn Alphavision wordt geproduceerd in Nijkerk.

   Camerabeveiliging

   Beheer en onderhoud

   Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

   Meer weten?

   Neem contact op.

   Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

   Contact Christof Timmer

   Gegevens

   Hoge Eng West 24
   3882 TR Putten

   WhatsApp: 06-59858330

   Nieuwsbrief

   Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

   Klanten vertellen