Bij ons is uw woning

Bewaakt.

Of het nu gaat om het beveiligen van uw eigendommen thuis of op de zaak, Bos BTC heeft een camerasysteem die past bij uw situatie.

Camerasysteem thuis

Een camerasysteem thuis voor een veilig en betrouwbaar gevoel. Steeds meer huiseigenaren kiezen voor een camerasysteem voor thuis. Het is een uitzonderlijk goed preventiemiddel op het gebied van woninginbraken en het vergroot het veiligheidsgevoel in huis. Er is veel keuze als het gaat om camerabewaking. Welke camera past bij uw woning? Wij adviseren u graag.

Soorten camerasystemen

Iedere woning is anders en vraagt dus ook om een eigen aanpak qua camerasysteem. Waar het bij de ene woning voldoende is om constant één richting op te kijken, is het voor een andere woning noodzakelijk om van kijkrichting te veranderen. Wij komen graag bij u langs om uw woonsituatie te bekijken en bieden u op basis daarvan een camerasysteem aan. Of het nu gaat om een hoekwoning, tweekapper of vrijstaande villa, wij leveren maatwerk voor uw woning. Voor woningen kunnen wij naast de standaard camera’s ook de een meer uitgebreid camerasysteem thuis leveren:

Camerasysteem thuis
R

Hoge resolutie op elk device

Voor welk type camerasysteem u ook kiest, de camera’s die wij gebruiken werken met een IP camera systeem van Hikvision. Een IP camera systeem heeft een hoge resolutie en kunt u eenvoudig zien op uw app.

Camerabeelden beheren met een app

Al onze camera en beveiligingssystemen zijn eenvoudig te beheren met een app op iPad, smartphone of computer. Daarnaast is het mogelijk om opgeslagen beelden terug te kijken. Dit kan tot wel enkele weken terug. Ideaal als u een melding krijgt van de alarmcentrale en snel zelf wil kijken wat er thuis gebeurt.

s

Meldkamer

Beelden van uw camerasysteem thuis kunt u zelf bekijken, maar u kunt daarnaast ook gebruik maken van een meldkamer. Dankzij de meldkamer weet u zeker dat een verdachte situatie direct wordt gesignaleerd, beoordeeld en opgevolgd. Wanneer uw alarmsysteem een verdachte situatie detecteert krijgt de meldkamer een melding. Deze wordt 24/7 bemand zodat zij het alarm volgens protocol kunnen opvolgen.

Alarmsysteem voor thuis

Referentie

“De camera’s zijn niet alleen handig tegen indringers”

‘’Tijdens het optimaliseren van het huidige systeem heeft David (monteur bij Bos BTC) onze camera’s nog beter ingeregeld, we kunnen nu ook kentekens haarfijn zien. Dat is wel zo prettig mocht er iets verdachts gebeuren. Het is fijn dat ze bij Bos BTC zo meedenken, de service gaat net even iets verder. Bij dit soort systemen gaat het niet alleen om wat je in huis hebt, maar ook om het advies dat je krijgt zodat je het goed gebruikt.’’ Lees verder >>

Aartje Wassink, particuliere klant

Beheer en onderhoud

Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664404). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen