Bij ons is uw bedrijf

Bewaakt.

Intelligente camera’s kunnen zeer gedetailleerd worden ingeregeld waardoor uw bedrijf op hoog niveau beschermd is.

Intelligente camera’s

De ontwikkelingen op het gebied van camerabewaking staan niet stil. Intelligente camera’s zijn hier een goed voorbeeld van. Met deze smart camera’s heeft u de nieuwste cameratechnieken tot uw beschikking. Intelligente camera’s zijn namelijk in staat om onderscheid te maken tussen een mens, een dier, een voertuig. De camera’s kunnen zeer gedetailleerd worden ingeregeld waardoor uw bedrijf op hoog niveau beschermd is.

Intelligente camera’s met ongekende mogelijkheden

Heeft u een specifieke wens op het gebied van camerabewaking? Leg de vraag bij ons neer, wellicht is een intelligente camera de oplossing. De mogelijkheden van een smart camera zijn namelijk ongekend, hieronder enkele voorbeelden:

  • Gezichtsherkenning
  • Zelflerende technologie
  • Toegangscontrole
  • Verdachte situatie signaleren
Smart camera

Gezichtherkenning

Een intelligente camera kan gezichten herkennen en zo meldingen over bepaalde personen niet weergeven omdat deze als ‘’veilig’’ worden gezien. Bij het zien van nieuwe gezichten kan het systeem een melding geven.

Zelflerende technologie

Ziet u op de camerabeelden een verdacht persoon lopen dan geeft u de camera de opdracht om te zoeken naar soortgelijke beelden. Zo kunt u zien of deze persoon al vaker op uw terrein is gesignaleerd.

Toegangscontrole

Een intelligente camera ziet het verschil tussen voertuigen die het bedrijf op willen rijden of juist vertrekken. Zo kan deze een seintje geven aan de toegangspoort en het openen als iemand het terrein af wil, maar het gesloten laten als een onbekend voertuig het terrein op wil rijden.

s

Verdachte situatie signaleren

Een intelligente camera kan zo ingeregeld worden dat het onderscheid maakt tussen stilstaande of bewegende personen. Als mensen op één plek te lang stilstaan kan de camera een sein geven zodat er actie ondernomen kan worden. Denk hierbij aan een groot schoolplein, waar scholieren niet gewenst zijn op bepaalde plekken.

Inregelen en zelflerend

Intelligente camera’s kunnen deels worden ingeregeld, maar ze zijn pas echt intelligent omdat ze zelflerend zijn. Ze kunnen naar verloop van tijd bepaalde situaties gaan herkennen doordat ze vaker waargenomen worden. Wij hebben de expertise in huis om de camera’s geheel naar wens in te regelen.

Beheer en onderhoud

Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen