Bij ons vindt u

Hekwerkdetectie

Om u helemaal te ontzorgen plaatsen wij ook diverse soorten hekwerk zoals sierhekwerk, spijlenhekwerk, gaashekwerk en dubbelstaafmat hekwerk. Deze hekwerken kunnen worden voorzien van verschillende soorten detectie om uw terrein optimaal te beveiligen.

Oplossing voor hekwerkdetectie

Hekwerkdetectie wordt gebruikt als beveiligingsmaatregel om ongewilde toegang tot afgesloten terreinen te voorkomen. Met behulp van verschillende sensoren en alarmsystemen kan het systeem detecteren wanneer iemand probeert het hekwerk te openen, beklimmen of door te knippen.

Onze hekwerkdetectie biedt een praktische en efficiënte (aanvullende) oplossing voor vroegtijdige detectie van inbraak en vandalisme. Hekwerkdetectie kan eenvoudig op een nieuw of bestaand hekwerk worden geïnstalleerd om indringers te detecteren en alarm te slaan, zodat er snel kan worden ingegrepen.

Wilt u uw bedrijfsterrein optimaal beveiligen tegen ongenode gasten? Kies dan voor een van onze hekwerkdetectie oplossingen. Wij adviseren u graag welke oplossing het beste past bij uw bedrijfsterrein.

Soorten hekwerken

Er zijn verschillende soorten hekwerken die geschikt zijn voor bedrijven, afhankelijk van het doel dat ze dienen en de omgeving waarin ze geplaats worden. U kunt o.a. denken aan:

  Hekwerkdetectie

  Sierhekwerken

  Dit type hekwerk wordt vaak gebruikt voor woningen, kantoren, hotels en andere commerciële gebouwen waar esthetiek belangrijk is. Sierhekwerken zijn meestal gemaakt van staal, aluminium of ijzer. Sierhekwerk is een prachtige toevoeging aan elk huis, tuin of bedrijfsterrein. Het voegt niet alleen elegantie en stijl toe, maar biedt ook veiligheid en privacy. Of u nu op zoek bent naar een klassiek ontwerp of iets meer eigentijds, sierhekwerk is er in verschillende stijlen en materialen om aan uw specifieke wensen te voldoen.

  Het gebruik van sierhekwerk heeft vele voordelen. Ten eerste biedt het extra beveiliging voor uw bedrijfsterrein. Het houdt ongewenste bezoekers buiten en beschermt uw eigendommen tegen diefstal. Daarnaast biedt het ook privacy, zodat u ongestoord uw werkzaamheden kunt uitvoeren op uw bedrijfsterrein. Of het nu gaat om het afbakenen van uw bedrijfsterrein of om extra charme toe te voegen aan uw bedrijfspand, sierhekwerk is de perfecte keuze als dit uw wensen zijn. Met zijn duurzaamheid en tijdloze uitstraling zult u hier jarenlang plezier van hebben.

  hekwerkdetectie

  Spijlenhekwerken

  Dit type hekwerk wordt vaak gebruikt in industriële omgevingen of op bedrijventerreinen waar beveiliging een prioriteit is. Het hekwerk heeft verticale spijlen die dicht op elkaar staan. Het gebruik van spijlenhekwerk brengt niet alleen functionaliteit met zich mee, maar ook esthetische waarde. Spijlenhekwerk is een populaire keuze voor zowel particuliere als zakelijke omgevingen, vanwege de elegante uitstraling en duurzaamheid.

  Een spijlenhekwerk biedt een veilige en betrouwbare oplossing voor het afbakenen van terreinen en het beschermen van eigendommen. Met de mogelijkheid om verschillende ontwerpen en stijlen te kiezen, kan een spijlenhekwerk naadloos worden geïntegreerd in elke architectonische omgeving.

  Naast de functionele aspecten voegt het spijlenhekwerk ook een vleugje klasse toe aan elke buitenruimte. Het kan dienen als decoratief element dat de uitstraling van uw bedrijfsterrein versterkt. Met aandacht voor detail en vakmanschap kunnen spijlenhekwerken worden aangepast aan uw persoonlijke smaak en stijl.

  Of u nu op zoek bent naar extra beveiliging of gewoon wilt genieten van de esthetiek, een spijlenhekwerk biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en schoonheid. Investeer in een hoogwaardig hekwerk om uw terrein te beschermen terwijl u tegelijkertijd kunt genieten van de sierlijke uitstraling rondom uw bedrijfsterrein. 

  hekwerkdetectie

  Gaashekwerk

  Dit hekwerk is een betaalbare optie voor bedrijven die een eenvoudig maar functioneel hekwerk nodig hebben. Het hekwerk is gemaakt van metaaldraad en is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en gaasdiktes. Het gebruik van gaashekwerk biedt talloze voordelen voor zowel particulieren als bedrijven. Gaashekwerk is een veelzijdige en duurzame oplossing. Door de stevige constructie en de mogelijkheid tot het toevoegen van prikkeldraad of schrikdraad wordt ongewenst bezoek effectief buiten gehouden. Kortom, gaashekwerk is een betrouwbare keuze voor zowel functionele als decoratieve doeleinden. Met zijn duurzaamheid en flexibiliteit kunt u erop vertrouwen dat uw eigendommen goed beschermd zijn terwijl u tegelijkertijd geniet van een mooie uitstraling.

  Hekwerkdetectie

  Dubbelstaafmat hekwerk

  Deze hekwerken hebben een extra stevige constructie en zijn uitstekend geschikt voor plaatsen waar beveiliging een belangrijke rol speelt, zoals bedrijfsterreinen en parkeerplaatsen. Dubbelstaafmat hekwerk is gemaakt van duurzaam en stevig materiaal, waardoor het bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor kunt u jarenlang genieten van de voordelen van dit type hekwerk zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over onderhoud of vervanging. 

  Naast de functionele aspecten biedt het dubbelstaafmat hekwerk ook talloze mogelijkheden op het gebied van design. Met verschillende kleuren en afwerkingen kun tu het hekwerk aanpassen vaan uw persoonlijke smaak en stijl. Of het nu gaat om het afbakenen van uw bedrijfsterrein of het beschermen van uw eigendommen, het dubbelstaafmat hekwerk biedt de perfecte oplossing. Met zijn combinatie van functionaliteit en esthetiek is dit type hekwerk een waardevolle toevoeging voor iedere buitenruimte.

  Meer weten?

  Neem contact op.

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

  Contact Christof Timmer

  Gegevens

  Hoge Eng West 24
  3882 TR Putten

  WhatsApp: 06-59858330

  Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

  Klanten vertellen