Wij helpen u met uw

Brandmeldinstallatie

Al jaren is Bos BTC de specialist op het gebied van brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties.

Een passende brandmeldinstallatie

Al jaren is Bos BTC de specialist op het gebied van brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. De meest uiteenlopende gebouwen en objecten zijn door ons voorzien van een brandbeveiligingssysteem. Met onze installaties weet u zeker dat uw pand, medewerkers en uw eigendommen beveiligd zijn met een hoogwaardige brandmeldinstallatie of ontruimingsinstallatie. Onze gecertificeerde mensen staan graag voor u klaar om u te adviseren en om het plan daadwerkelijk uit te voeren.

Maatwerk brandbeveiliging

Geen enkel gebouw is hetzelfde, daarom is een goede brandmeldinstallatie volledig ingericht op de specifieke situatie van uw gebouw. Uiteraard is het ontruimen van het pand de basis, maar er kan meer nodig zijn om een brandmeldinstallatie veilig en betrouwbaar te maken. Dit hangt af van de bedrijfssituatie. Wij zijn op de hoogte van de laatste regelgeving met betrekking tot brandveiligheid en adviseren u graag. Of het nu om een groot of klein project gaat, met onze gecertificeerde mensen kunnen wij iedere klus aan.

  Maatwerk brandmeldinstallatie

  Brandbeveiliging en ontruimingsmogelijkheden

  Op het gebied van brandmeldinstallaties en ontruimingssystemen zijn er verschillende mogelijkheden / bewakingsvormen:

   Ontruimingsinstallaties

   De basis op het gebied van ontruimingsinstallaties is het systeem waarin wordt gewerkt met rode ontruimingsknoppen. Zodra een verdachte situatie wordt gedetecteerd kan iemand op een rode knop de ontruimingsinstallatie activeren. Vervolgens gaat het alarm af en weten alle aanwezigen dat ze zo spoedig mogelijk het pand moeten verlaten.

   Vluchtweg bewaking

   Zoals de naam al doet vermoeden worden bij dit type bewaking alleen de vluchtwegen bewaakt op het gebied van brandveiligheid. Zo zorgt het systeem ervoor dat deze openbare, centrale en noodzakelijke wegen te allen tijde gecontroleerd worden op brand. Denk hierbij aan gangen en trappenhuizen.

   Ruimtelijke / object bewaking

   In een bedrijfspand zijn er vaak ruimtes die een hoger risico lopen op brand. In deze ruimtes wordt vaak objectbewaking toegepast. Denk hierbij aan technische ruimtes en andere hoog-risico ruimtes.

   Volledige brandbeveiliging

   Zoals het woord al zegt, met deze vorm van brandbeveiliging is uw volledige pand voorzien van rookmelders. Welk type rookmelder er wordt toegepast hang af van verschillende factoren. Zo is het mogelijk om onder andere te kiezen voor optische of thermische rookmelders. Maar ook kan er gebruik worden gemaakt van actieve beams die door te ‘’kijken’’ rook detecteren. Of is een aspiratie detectie systeem (ASD) voor u geschikt? Een ASD systeem, neemt continu monsters van de lucht om deze te onderzoeken op rook. Zo wordt u in een vroegtijdig stadium gealarmeerd bij een mogelijke brand.

   Brandmeldinstallatie

   Referentie

   Brandbeveiliging in één van de modernste touwfabrieken van Europa

   ‘’Onze machines draaien de hele nacht door, je moet er niet aan denken dat er brand komt, ook niet voor de medewerkers die dan in het pand zijn. Met dank aan Bos BTC hebben we een zeer uitgebreid systeem en kunnen we er vroeg bij zijn. Omdat de machines flink lawaai maken is er hierbij goed gelet op de alarmering, medewerkers moeten direct doorhebben dat het mis is.’’ Lees verder >>

   Jan Langman, Touwfabriek

   Beheer en onderhoud

   Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

   Meer weten?

   Neem contact op.

   Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

   Contact Christof Timmer

   Gegevens

   Hoge Eng West 24
   3882 TR Putten

   WhatsApp: 06-59858330

   Nieuwsbrief

   Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

   Klanten vertellen