Referentie

VanderKruijs

Internet en VoIP telefonie

Voor het begin van de samenwerking tussen Vanderkruijs Executive Search en Bos BTC moeten we toch wel heel wat jaren terug. Lange tijd is Vanderkruijs gevestigd geweest aan de Kromme Nieuwegracht in Utrecht, inmiddels gevestigd in onze hoofdstad Amsterdam. Vanderkruijs en haar voorgangers bieden al meer dan 30 jaar dienstverlening aan op het gebied van selectie en evaluatie van eindverantwoordelijk management, bestuur en toezicht van publieke en private organisaties en ondernemingen. Onze opdrachtgevers opereren in het spanningsveld tussen de overheid, de markt en de burger.

Telefonie en internetverbindingen

In 2018 is Vanderkruijs verhuisd naar Amsterdam. Bos BTC is gevraagd om de telefonie en internetverbindingen te leveren en te beheren in het nieuwe pand. Samen met Dino Duarte hebben we gekeken naar de juiste invulling van de internetverbinding. ‘’Primair moet er gewerkt worden op een snelle en stabiele fiber verbinding. Belangrijk is dat er bij storingen een fall-back mogelijkheid is.

Naadloze overgang

Voor de telefonie maken we gebruik van een oplossing in de CLOUD. De verhuizing heeft geen negatieve gevolgen gehad voor onze telefonische bereikbaarheid, de overgang was naadloos en onze nummers zijn te allen tijde in de lucht gebleven. Tijdens de verhuizing hebben we geen hinder ondervonden wat ook nog eens ten koste is gegaan van onze bereikbaarheid. Je merkt dat de mannen van Bos BTC specialisten zijn op dit gebied. Een partner die meedenkt in oplossingen’’, aldus Dino.

Andries Lichtendonk (mede-eigenaar Bos BTC) ‘’De kennis en ervaring van onze engineers helpt ons om eindgebruikers die in dezelfde situatie als Vanderkruijs zitten in de toekomst te blijven bedienen op het hoogste niveau’’.

Andere projecten

L.T.V. Irminloo

L.T.V. Irminloo

‘’Sociale veiligheid is prioriteit nummer 1’’ Even heerlijk ontspannen tijdens een potje tennis? Bij L.T.V. Irminloo...

Lees meer
Familie Graafland

Familie Graafland

‘’Als het op beveiliging aankomt wil je zeker weten dat het goed zit.’’ Op een ongekend mooi plekje in Garderen staat...

Lees meer
Probroed & Sloot

Probroed & Sloot

‘’Al snel bleek dat 3CX goed bij ons bedrijf past.’’ Probroed & Sloot is een innovatief bedrijf met drie...

Lees meer

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen