Referentie

L.T.V. Irminloo

‘’Sociale veiligheid is prioriteit nummer 1’’

Even heerlijk ontspannen tijdens een potje tennis? Bij L.T.V. Irminloo kan jong en oud terecht om een balletje te slaan. De vereniging is gestart in 1973  en heeft ca. 650 leden. De vereniging draait volledig op de 120 vrijwilligers die actief zijn en daar zijn ze trots op!

Sociale veiligheid

Bertus van Diest is voorzitter van de accommodatie en verantwoordelijk voor het onderhoud op en om het terrein van de tennisvereniging, zo ook voor de beveiliging. Bos BTC heeft onlangs de volledige inbraak- en camera installatie overgenomen en toegangscontrole toegepast. 

Bertus: ’’beveiliging is voor de tennisvereniging erg belangrijk. Het is een gesloten terrein met kleedkamers en bar waar ook een drankje wordt geserveerd. Het is belangrijk dat leden zich hier veilig voelen. Juist omdat het terrein aan de rand van een woonwijk ligt is er weinig zicht op wie het terrein betreed. Des te belangrijker is het dat bezoekers geregistreerd worden. De sociale veiligheid is prioriteit nummer 1.’’

Toegang op individueel niveau

Als tennisvereniging is het gebruikelijk dat de hele dag sporters het park betreden. Maar niet alleen sporters, ook vrijwilligers, leveranciers en bezoekers betreden het terrein. 

Dankzij de leverancier HS-pas waar wij als Bos BTC mee samenwerken kunnen wij op individueel niveau toegang verlenen.

De mogelijkheden van dit systeem zijn o.a.: Toegang verkrijgen; Verlichting schakelen; Bardiensten plannen; Betalingen doen; Banen reserveren; etc.

Door gebruik van dit systeem is het mogelijk om individueel toegang te verlenen en is er geen verplichte aanwezigheid nodig voor vrijwilligers. Tevens kan de verlichting worden geschakeld aan de reservering wat zorgt voor minder energiekosten. 

Probleemloze overname

Bertus: ‘’Binnen een week heeft Bos BTC ons systeem probleemloos overgenomen. De planning en werkvoorbereiding was perfect geregeld. De beveiliging van onze vereniging is er zeker op vooruit gegaan. Het nieuwe toegangssysteem i.c.m. de ledenpassen van KNLTB werkt perfect.’’

Eén aanspreekpunt

Het grote voordeel voor de vereniging is dat Bos BTC zowel de inbraak- als camera installatie en toegangscontrole in beheer heeft. ‘’we hebben gekozen voor een partij die verstand heeft van zaken en waar wij met al onze vragen terecht kunnen. Door met één partij in zee te gaan hebben wij één aanspreekpunt en is er geen verwarring tussen verschillende partijen die naar elkaar gaan wijzen bij problemen. Wij hebben bewust gekozen voor een lokale partij, zodat het mogelijk is om snel te schakelen. Tevens werd Bos BTC door HS pas aanbevolen en dit blijkt een goede keuze. Bos BTC is een betrouwbare organisatie en altijd bereikbaar. Ze staan voor je klaar als je ze nodig hebt.’’ Aldus Bertus. 

Wilt u meer weten over het beveiligen van uw tennisvereniging? Wij informeren u graag. Neem contact op met Marcel Prins, hij helpt u graag verder. 

Andere projecten

Familie Graafland

Familie Graafland

‘’Als het op beveiliging aankomt wil je zeker weten dat het goed zit.’’ Op een ongekend mooi plekje in Garderen staat...

Lees meer
Probroed & Sloot

Probroed & Sloot

‘’Al snel bleek dat 3CX goed bij ons bedrijf past.’’ Probroed & Sloot is een innovatief bedrijf met drie...

Lees meer
Gemeente Nijkerk

Gemeente Nijkerk

Het zal je maar gebeuren: je telefoniesysteem dreigt ermee te stoppen. Je hebt jaren en jaren gebruik gemaakt van je...

Lees meer

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen