Referentie

Parketmeester

Internet en VoIP telefonie

In december 2018 kreeg Bos BTC de vraag om een invulling te geven aan een telefonie oplossing en internetverbinding voor de nieuwe locatie van de Parketmeester. Door de groei die de Parketmeester doormaakt was een verhuizing naar een groter en professioneler pand noodzakelijk.

Succesvolle demonstratie

De futuristische manier waarop Bos BTC haar telefonie heeft ingericht viel op bij meneer van der Woerdt (voorzitter van de Parketmeester). ‘’Kunnen wij ook niet op die manier gaan bellen’’? Was de vraag… De demonstratie die enkele dagen daarna volgde leverde direct positieve reacties op.

Implementatie

In de weken daarna zijn de voorbereidingen getroffen voor een zo vlekkeloos mogelijke implementatie. Om alle medewerkers goed voorbereid aan het werk te laten gaan met de nieuwe telefonie oplossing zijn er op locatie twee sessies georganiseerd om alle medewerkers te instrueren.

Wij zijn inmiddels een aantal maanden verder en bijzonder tevreden met deze manier van bellen die veel extra mogelijkheden bied en toch éénvoudig te bedienen is.

Zeker ook in combinatie met de headsets is het ook rustiger op het kantoor, ondanks het vele bellen.

Andere projecten

L.T.V. Irminloo

L.T.V. Irminloo

‘’Sociale veiligheid is prioriteit nummer 1’’ Even heerlijk ontspannen tijdens een potje tennis? Bij L.T.V. Irminloo...

Lees meer
Familie Graafland

Familie Graafland

‘’Als het op beveiliging aankomt wil je zeker weten dat het goed zit.’’ Op een ongekend mooi plekje in Garderen staat...

Lees meer
Probroed & Sloot

Probroed & Sloot

‘’Al snel bleek dat 3CX goed bij ons bedrijf past.’’ Probroed & Sloot is een innovatief bedrijf met drie...

Lees meer

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen