Referentie

DC klinieken

Vervangen van brandmeldcentra in de avond en nacht

Tijd voor échte aandacht, dat is de slogan van DC klinieken, een keten van zelfstandige behandelcentra. Als je garant staat voor tijd en échte aandacht dan moet je die te allen tijde kunnen bieden, ook als de bestaande brandmeldcentrale vervangen moet worden. Toen wij deze opdracht kregen van de DC Kliniek in Voorschoten hebben wij ervoor gezorgd dat zij hun zorg konden voortzetten zonder concessies te doen.

Flinke klus

Het vervangen van de bestaande brandmeldcentrale in een kliniek is natuurlijk een flinke klus die zeer nauwkeurig uitgevoerd dient te worden. Tegelijkertijd moesten de specialisten de zorg kunnen blijven uitvoeren en de patiënten mogen geen hinder ondervinden.

Werktijden aangepast

Om dit te garanderen hebben wij onze werktijden aangepast. Zo hebben wij de gehele brandmeldcentrale aangepast in de avonduren en ’s nachts. Voor ons even schakelen, maar zeker de moeite waard om op deze manier een klant goed te kunnen bedienen. En met als resultaat dat de DC Kliniek in Voorschoten weer een veilig en betrouwbaar brandmeldcentrale heeft.

Andere projecten

Familie Graafland

Familie Graafland

‘’Als het op beveiliging aankomt wil je zeker weten dat het goed zit.’’ Op een ongekend mooi plekje in Garderen staat...

Lees meer
Probroed & Sloot

Probroed & Sloot

‘’Al snel bleek dat 3CX goed bij ons bedrijf past.’’ Probroed & Sloot is een innovatief bedrijf met drie...

Lees meer
Gemeente Nijkerk

Gemeente Nijkerk

Het zal je maar gebeuren: je telefoniesysteem dreigt ermee te stoppen. Je hebt jaren en jaren gebruik gemaakt van je...

Lees meer

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 0341 360555). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen