Referentie

Bakkerij van Dongen

Internet en VoIP telefonie

In juni 2017 wordt er door Bakkerij van Dongen een storing aan de telefonie gemeld. Omdat telefonisch bereikbaar zijn de levensader is voor iedere onderneming heeft Bos BTC ervoor gekozen om met tijdelijke apparatuur de urgentie er af te halen en de vestiging telefonisch weer bereikbaar te maken.

Minimaal overlast door een snelle implementatie

Vervolgens zijn de gesprekken gestart om alle vestigingen van ISDN om te zetten naar een VoIP oplossing. Daarnaast wordt de internetverbinding op alle vestigingen geüpgraded naar wanneer mogelijk glasvezel of een snelle koper verbinding. Op alle vestigingen is in een kort tijdsbestek de omzetting van de telefonie en het opleveren van de nieuwe internetverbindingen uitgevoerd. Hierin stond het minimaliseren van de overlast centraal. Door slimme technische hoogstandjes bellen alle vestigingen gemakkelijk intern met elkaar. Hierdoor hebben ze onderling geen belkosten meer. Met een passende service overeenkomst is iedere winkel verzekerd van de juiste service.

Goed advies en scherpe tarieven

‘’Bos BTC heeft ons altijd goed geholpen. De jongens stonden altijd voor ons klaar. Een bedrijf dat weet wat er in de markt speelt. Niet alleen het goede advies maar ook de scherpe tarieven doen niet onder voor grote partijen als de KPN. Met Bos BTC als partner kunnen wij blijven doen waar wij goed in zijn.’’ – Frank van Dongen jr.

Andere projecten

L.T.V. Irminloo

L.T.V. Irminloo

‘’Sociale veiligheid is prioriteit nummer 1’’ Even heerlijk ontspannen tijdens een potje tennis? Bij L.T.V. Irminloo...

Lees meer
Familie Graafland

Familie Graafland

‘’Als het op beveiliging aankomt wil je zeker weten dat het goed zit.’’ Op een ongekend mooi plekje in Garderen staat...

Lees meer
Probroed & Sloot

Probroed & Sloot

‘’Al snel bleek dat 3CX goed bij ons bedrijf past.’’ Probroed & Sloot is een innovatief bedrijf met drie...

Lees meer

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen