Nieuwsbericht

Voorkom diefstal bij uw zonnepark

”Als gevolg van de koperprijs is het aantal koperdiefstallen bij parken met zonnepanelen sterk toegenomen”, aldus de NOS.

Wilt u diefstal voorkomen? Met onze camerasystemen, toegangscontrole en hekwerkdetectiesystemen zorgen wij ervoor dat uw zonnepark optimaal beveiligd is.

Camerabewaking

Camerabewaking is een bijzonder goed preventiemiddel om diefstal te voorkomen. Er is veel keuze als het gaat om camerabewaking.

Soorten camerasystemen
Ieder terrein is anders en vraagt dus ook om een eigen aanpak qua camerasysteem. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en bieden u op basis daarvan een camerasysteem aan.

Wij hebben de geschikte camera voor iedere situatie, denk hierbij aan:

Toegangscontrole

Wilt u voorkomen dat ongenode gasten uw terrein betreden? Laat u dan informeren over de mogelijkheden van toegangscontrole of toegangsverlening. In beide gevallen heeft u zelf in de hand wie uw terrein betreedt. Denk hierbij aan toegangscontrole d.m.v. een hekwerk of slagboom. Er zijn verschillende opties om gewenste gasten toegang te geven tot het park. Denk aan:

  • Toegangscontrole met een tag, pasje of druppel.
  • Toegangscontrole met code.
  • Toegangsrechten krijgen met een smartphone.
  • Toegang op basis van unieke eigenschappen, zoals de irisscan.

Hekwerk en detectie

Om u helemaal te ontzorgen plaatsen wij ook diverse soorten hekwerk zoals gaashekwerk, dubbelstaafmat hekwerk, spijlenhekwerk, maar ook diverse type toegangspoorten en schuifpoorten.

Onze hekwerkdetectie biedt een praktische en efficiënte (aanvullende) oplossing voor vroegtijdige detectie van inbraak en vandalisme. Hekwerkdetectie kan eenvoudig op een nieuw of bestaand hekwerk worden geïnstalleerd om indringers te detecteren en alarm te slaan, zodat er snel kan worden ingegrepen.

Wij bieden dus een totaalpakket aan. Van het plaatsen van een hekwerk tot camerabewaking en toegangscontrole, met onze specialismen kunnen wij u totaal ontzorgen. Een betere beveiliging voor uw zonnepark is er niet.

Het voordeel: één aanspreekpunt voor de beveiliging van uw zonnepark.

Wij adviseren u graag welk systeem het beste past bij uw zonnepark. Voor meer informatie  neemt u contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel 0341 360555) 

Lees hier het hele NOS artikel. Parken met zonnepanelen vaker doelwit van koperdieven (nos.nl)

Andere berichten

Welkom Kevin!

Welkom Kevin!

Maak kennis met Kevin Middelman Met de komst van Kevin is ons team uitgebreid met een jonge, enthousiaste...

Aanwinst voor ons team

Aanwinst voor ons team

Maak kennis met Jeroen de Groot Met de komst van Jeroen is ons team versterkt met een jonge, enthousiaste...

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen