Nieuwsbericht

Kenteken camera

Een kenteken camera: Is dat wat voor mijn terrein?

Misschien heb je weleens overwogen om kentekencamera’s in te zetten voor de veiligheid van je terrein. Maar wist je dat deze camera’s tot meer in staat zijn dan alleen terreinbewaking? Wij delen graag de mogelijkheden.

#1 Kenteken camera voor veiligheid

Een kentekencamera is, zoals het woord doet vermoeden, gefocust op de kentekens van voertuigen. Het mag duidelijk zijn dat dit bevorderlijk is voor de veiligheid op een terrein. Het houdt het overzicht welke voertuigen het terrein oprijden en heeft ook direct in beeld als deze als niet als ‘’veilig’’ zijn bestempeld, meer uitleg hierover in het volgende punt.

#2 Toegangscontrole

Wanneer je bij een kentekencamera kentekens registreert als ‘’veilig’’ kan je deze toegang verlenen om het terrein op te rijden zodra deze voor het hek of toegangspoort staat. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om leveranciers te registreren en een roldeur automatisch te openen zodra een leverancier zich aandient. Zo kunnen kentekencamera’s voor verschillende doeleinden worden toegepast, meer uitleg hierover in het volgende punt.

#3 Toepassingsmogelijkheden van kentekencamera’s

Bij een kentekencamera denk je misschien al snel aan parkeergarages en parkeerplaatsen met een slagboom, maar er is veel meer mogelijk. Wij installeren kentekencamera’s ook op bedrijventerreinen, maar ook voor particulierenerven is een kentekencamera geschikt. Zo heb je goed in beeld wie het terrein willen betreden én je hebt geen zenders nodig voor het openen van een toegangshek. Als je het combineert met andere beveiligingssystemen ben je verzekerd van optimale beveiliging, meer uitleg hierover in het volgende punt

#4 Combineren van systemen

Ons team heeft de expertise in huis om het hele totaal plaatje qua beveiliging in beeld te brengen. Ook voor het combineren van een kentekencamera i.c.m. het plaatsen van een slagboom bent je bij ons aan het juiste adres. Zo ben je verzekert van de juiste systemen, kan je de kentekencamera’s combineren met andere beveiligingssystemen en heb je één aanspreekpunt.

Meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk 0341 360555 of kijk eens op de pagina over kentekencamera’s op onze website.

Kenteken camera
Kenteken camera
Kenteken camera
kentekencamera
kentekencamera

Andere berichten

Welkom Kevin!

Welkom Kevin!

Maak kennis met Kevin Middelman Met de komst van Kevin is ons team uitgebreid met een jonge, enthousiaste...

Aanwinst voor ons team

Aanwinst voor ons team

Maak kennis met Jeroen de Groot Met de komst van Jeroen is ons team versterkt met een jonge, enthousiaste...

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen