Nieuwsbericht

Een veilig gevoel met onze brandmeldinstallatie

Brand in uw woning of bedrijfspand? Snelle detectie kan van levensbelang zijn. Daarnaast geeft het een gevoel van veiligheid te weten dat er een degelijke brandmeldinstallatie aanwezig is wat brand in een vroeg stadium kan detecteren.

Wij zijn al jaren specialist op het gebied van brandmeldinstallaties en ontruimingsinstallaties. Zowel voor uw woning als bedrijfspand zijn er verschillende mogelijkheden om uw pand te voorzien van een betrouwbare brandmeldinstallatie.

Particulier

Het is een van de ergste nachtmerries: brand in uw woning. Natuurlijk is het het beste om brand te voorkomen, maar wat gebeurt er als zich toch brand ontwikkeld in uw woning. Een goede brandmelder is dan van levensbelang. Door in een vroeg stadium de brand te detecteren kan een ramp voorkomen worden.

Brandmelder koppelen aan alarminstallatie
Het koppelen van een brandmelder aan een alarminstallatie kan een effectieve manier zijn om de veiligheid van een gebouw te vergroten. Door deze systemen te koppelen kan een snelle en gecoördineerde reactie op een brandalarm mogelijk worden gemaakt. Wanneer de brandmelder is gekoppeld aan de alarminstallatie wordt bij branddetectie een doormelding gedaan naar de alarmcentrale (indien u hierbij aangesloten bent) en krijgt u persoonlijk een melding dat er brand is gedetecteerd in uw woning. Dus ook wanneer u niet thuis bent zijn uw woning en persoonlijke bezittingen optimaal beveiligd.
De koppeling tussen deze systemen kan draadloos worden uitgevoerd, wel zo praktisch.
Voor particulieren zijn er verschillende soorten brandmeldinstallaties verkrijgbaar. Onze experts geven u graag advies op maat.

Zakelijk

Een veilige omgeving voor u en uw medewerkers, dat is wat iedere ondernemer wenst.  Brand kan een grote impact hebben op de voortgang van uw bedrijf. Helaas onderschatten veel ondernemers de impact hiervan. Als ondernemer kunt u zelf al veel doen om de kans op brand en de gevolgen daarvan te beperken. Een brandveiligheidsstrategie is hierbij allereerst van belang.

Met onze installaties weet u zeker dat uw pand, medewerkers en eigendommen beveiligd zijn met een hoogwaardige brandmeldinstallatie of ontruimingsinstallatie.

Een brandmeldinstallatie kan mensen binnen en buiten de organisatie alarmeren. Hierdoor kan het BHV-team intern snel tot blussen en ontruimen overgaan, terwijl de brandweer ook automatisch gealarmeerd wordt door een alarmcentrale. Zo kan er snel geschakeld worden op de diverse niveaus.

Als Bos BTC zijn wij actief in verschillende branches o.a. onderwijs, overheidsinstanties en bedrijfspanden (industrie).

Onze gecertificeerde mensen staan voor u klaar om u te adviseren en om het plan daadwerkelijk uit te voeren. Ga voor meer informatie naar onze website of neem contact op met onze accountmanager Marcel Prins.

Andere berichten

Welkom Kevin!

Welkom Kevin!

Maak kennis met Kevin Middelman Met de komst van Kevin is ons team uitgebreid met een jonge, enthousiaste...

Aanwinst voor ons team

Aanwinst voor ons team

Maak kennis met Jeroen de Groot Met de komst van Jeroen is ons team versterkt met een jonge, enthousiaste...

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen