Nieuwsbericht

Brandmeldinstallatie van Bos BTC in de mooiste toren van Nederland

Wist je dat de mooiste toren van Nederland, door ons voorzien is van een brandmeldinstallatie?

Welke toren dat is? In 2012 werd de toren van Nijkerk uitgeroepen tot mooiste toren van Nederland. En eerlijk is eerlijk, deze toren is prachtig om te zien. Wat hem zo uniek maakt is dat het de enige echte baroktoren van Nederland is. In het contract met de ontwerper stond dat hij voor geen enkele andere plaats in Nederland zo’n toren mocht ontwerpen en zo geschiede.

In 2006 kregen wij de opdracht om de toren te voorzien van een brandmeldinstallatie. Sindsdien onderhouden, controleren en testen wij de brandmeldinstallatie jaarlijks. De toren is vrij kwetsbaar voor brand aangezien hij grotendeels opgetrokken is uit hout. Daarom is de hele toren voorzien van branddetectiemelders. Wanneer er rook ontstaat geeft deze meteen een signaal naar de centrale en wordt de brandweer opgeroepen. Zo kan de brandweer snel ter plaatse zijn en weten ze waar de brand is ontstaan. Met zo’n monument, waar veel hout in verwerkt is, telt elke seconde.

Voor ons is het jaarlijks een mooie klus om de brandmeldinstallatie te onderhouden en het levert altijd weer een prachtig uitzicht op.

Andere berichten

Welkom Kevin!

Welkom Kevin!

Maak kennis met Kevin Middelman Met de komst van Kevin is ons team uitgebreid met een jonge, enthousiaste...

Aanwinst voor ons team

Aanwinst voor ons team

Maak kennis met Jeroen de Groot Met de komst van Jeroen is ons team versterkt met een jonge, enthousiaste...

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen