Vacature

Leerling beveiligingsmonteur

Heb je interesse in de vacature van leerling beveiligingsmonteur? Bel 0341-360 555 of app Andries Lichtendonk op 06 868 177 27. Je kunt Andries ook een e-mail sturen andries@bosbtc.nl.

Leerling beveiligingsmonteur

Vacature

Wil jij het vak van beveiligingsmonteur leren? Of ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Bij ons is er plek om dit mooie vak te leren en jouw kennis te laten groeien. Als je bij ons aan de slag gaat garanderen wij dat je alles leert wat je moet weten op het gebied van inbraakinstallaties, toegangscontrole, brandmeldinstallatie en camerasystemen!

Wil je graag meer weten over werken bij Bos BTC? Bel 0341 – 360 555 of app Andries Lichtendonk op 06 86817727. Je kunt Andries ook een e-mail sturen andries@bosbtc.nl.*

*acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

Wat ga jij doen?

Als leerling beveiligingsmonteur ga jij elke dag met je collega’s pad om verschillende klussen uit te voeren. De ene keer installeer je een nieuw beveiligingssysteem, de andere keer voer je een onderhoudsklus uit. Je werkt aan de allernieuwste inbraakbeveiligingssystemen, toegangscontrole en camera- en brandmeldinstallaties. Om uiteindelijk zo zelfstandig op pad te kunnen, ga je eerst met een ervaren monteur op stap. Dit vak leer je namelijk door meters te maken en je open te stellen om héél véél te leren.

Wie ben jij?

Jij bent enthousiast en stelt je pro-actief op. Je kunt van ons tijdelijk systemen mee naar huis krijgen om je lekker op uit te leven zodat je ze snel leert kennen. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technische uitdagingen.

  • Je hebt een grote inzet en je wilt graag wat leren.
  • Je werkt zorgvuldig, staat je mannetje en we kunnen op je rekenen.
  • Je bent bereid om opleidingen te volgen en door te groeien.

Wat bieden wij?

  • Jij werkt samen in een klein, sterk en hecht team.
  • Een passend salaris (afhankelijk van je ambities en leeftijd).
  • Mogelijkheid dat Bos BTC meebetaalt aan je sportabonnement.
  • Uitzicht op een vaste aanstelling en doorgroeimogelijkheden.
  • Jij werkt nauw samen met de projectleider & verkoopadviseur.

Wie is Bos BTC?

Bos BTC is een full service organisatie op het gebied van beveiliging inbraak-, brandmeld- en camera installaties. Ons kantoor is te vinden in Putten. Vanaf hier bedienen wij al onze klanten, die met name gevestigd zijn in midden Nederland. Wij zijn toekomstgericht en zoeken constant naar nieuwe innovaties. Veel van onze collega’s werken al lange tijd bij Bos BTC, dat maakt ons tot een hecht en betrouwbaar team.

Solliciteer direct!

Heb je interesse in de vacature van leerling beveiligingsmonteur? Bel 0341 – 360 555 of app Andries Lichtendonk op 06 86817727. Je kunt Andries ook een e-mail sturen andries@bosbtc.nl.*

*acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Interesse

In onze vacatures?

”Ben jij op zoek naar een nieuwe baan en benieuwd wat wij jou kunnen bieden?
Neem dan contact met mij op!”

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen