Bij ons is uw tennisvereniging

Beveiligd.

Wilt u voorkomen dat er ongenode gasten uw vereniging betreden? Laat u dan informeren over de mogelijkheden van toegangscontrole of toegangsverlening.

Toegangscontrole voor tennisverenigingen

 

Als tennisvereniging zijnde is het gebruikelijk dat er gedurende de hele dag sporters het park betreden. Maar niet alleen sporters dienen zich aan. Ook vrijwilligers, leveranciers en/of bezoekers betreden uw park. Hoe prettig is het om op individueel niveau de toegang tot de kantine, tennisvelden, kleedkamers, materiaal ruimte etc. te kunnen verlenen. Dankzij het toegangssysteem van VAKA of Paxton kan dit allemaal. Deze systemen zijn gekoppeld aan Meshlink en maakt het mogelijk om met één centraal platform controle te hebben op de toegang en reserveringen van de bezoekers van uw sportpark. Via de KNLTB is ook zonder lidmaatschap een baan te reserveren. Het systeem weet precies wie welke baan heeft gereserveerd en koppelt hieraan een toegangsbewijs. Van de fysieke pas is een overstap gemaakt naar de digitale pas.

Er zijn een aantal mogelijkheden om toegang te krijgen tot de tennisvereniging:
– Pincode (U kunt gebruik maken van een 6-cijferige pincode.)
Via de boeking sites
www.tennisboeker.nl, www.padelboeker.nl, en www.meetandplay.nl, kunt u reserveren.
– FRID pas (U kunt er ook voor kiezen om voor een RFID kaart of tag (digitale sleutel) te gaan dit is een kaart of tag die contactloos gelezen wordt.)

Wat is Meshlink eigenlijk? Met Meshlink synchroniseer je actuele leden vanuit het ledenpakket van de KNLTB, en geef je de leden toegangsrechten. Dit platform is door de KNLTB ontwikkeld voor de toekomst.

Als Bos BTC kunnen wij dit voor uw tennisvereniging realiseren.
Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Mogelijkheden

 • Toegang verkrijgen
 • Verlichting schakelen
 • Bardienst plannen
 • Betalingen doen
 • Banen reserveren
 • Etc.

  Voordelen van toegangscontrole

  • Eén systeem voor toegang en reservering
  • Individueel toegang verlenen
  • Geen verplichte aanwezigheid nodig voor personeel/vrijwilligers
  • Verlichting schakelen aan reservering waardoor minder energiekosten
  Toegangscontrole voor tennisverenigingen

  Toegang in de praktijk vanuit de sporter

  “Je pakt je sportspullen, loopt naar het hek, scant je ledenpas of voert je tijdelijke code in die je krijgt uit de app van de KNLTB en ziet dat de lampen op het veld automatisch aan gaan. Je scant nog een keer je ledenpas of voert je tijdelijke code in bij de kleedkamerdeur en kunt naar binnen. Dankzij de reservering is jouw baan vrij en hoef je niet te zoeken naar een leeg veld. Na je training kleed je je weer om en op het moment dat je weer terug loopt is het licht automatisch al weer uitgegaan. Geen omkijken, geen gedoe.”

   Toegang in de praktijk voor de vereniging

   “Dankzij het VAKA of Paxton toegangssysteem is het geen probleem als er geen vrijwilligers op de vereniging aanwezig zijn. Dankzij de pas of code krijgt de bezoeker alleen toegang tot de ruimtes die relevant zijn. Wat ook heel fijn is, is dat de lichten gekoppeld zijn aan de reservering. Ze gaan een kwartier voorafgaand aan de reservering aan en gaan na de reservering ook vanzelf weer uit. Het is heel prettig dat dit systeem gekoppeld is aan Meshlink en wij er geen omkijken naar hebben.’’

    Toegangscontrole voor tennisverenigingen

    Beheer en onderhoud

    Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

    Meer weten?

    Neem contact op.

    Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

    Contact Christof Timmer

    Gegevens

    Hoge Eng West 24
    3882 TR Putten

    WhatsApp: 06-59858330

    Nieuwsbrief

    Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

    Klanten vertellen