Nieuwsbericht

De voordelen van een smart deurbel in de zomer. 

Het is een mooie zomeravond en je zit in de achtertuin, genietend van de warmte en de avondzon. Je hebt net een goed boek gepakt en begint te lezen als je plotseling een melding van de smart deurbel op je telefoon krijgt. Je ziet dat er iemand voor de deur staat met een pakket, gelukkig dat je die nu niet hebt gemist! Dankzij de slimme deurbel kun je via je telefoon in de gaten houden wat er bij je voordeur gebeurt. Ideaal als je rustig in de tuin zit.

Kenmerken van een smart deurbel

In de deurbel zit een ingebouwde camera en bewegingssensoren. Hierdoor kan je op afstand de activiteiten voor je deur bekijken en kan je zien wie er aanbelt of wie er voorbijloopt. Ook heeft deze deurbel een ingebouwde speaker en microfoon waardoor je met de bezoekers kan communiceren. Dankzij de slimme deurbel hoef je je geen zorgen te maken dat je een bezoeker of een pakketje mist en zie je altijd wie er voor de deur staat. 

Meer dan een leuke gadget

Een slimme deurbel is een geavanceerd apparaat dat meer functionaliteiten biedt dan een traditionele deurbel. Het is een innovatieve gadget die je huis veiliger en gemakkelijker kan maken. Een slimme deurbel wordt geïnstalleerd bij de voordeur van je huis en is verbonden met je wifi-netwerk. Wanneer er iemand aanbelt of er beweging wordt gedetecteerd, ontvang je een melding op je smartphone of tablet via de bijbehorende app. Ben je niet in de gelegenheid om de melding te beantwoorden, geen probleem! Onze slimme deurbel maakt een foto wanneer de melding niet wordt beantwoord. Zo weet jij altijd wie en wanneer iemand voor de deur heeft gestaan. 

Voordelen 

Er zijn verschillende voordelen van een slimme deurbel, een paar voorbeelden hiervan zijn: 

Veiligheid: Een slimme deurbel geeft je de mogelijkheid om altijd te weten wie er voor je deur staat, hierdoor heb je meer controle en weet je wanneer er bezoekers zijn wanneer je zelf niet thuis bent. Als er iets gebeurt bij je voordeur, zoals diefstal of vandalisme, heb je altijd beeldmateriaal van de dader. Dit kan helpen bij het identificeren en opsporen van de persoon. 

Gemak: Met een slimme deurbel hoef je niet altijd op te staan om te kijken wie er voor de deur staat. Je kunt simpelweg de app op jouw telefoon openen en kijken via de videostream wie er voor de deur staat. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld in de achtertuin zit. 

Integratie met andere slimme apparaten: Slimme deurbellen zijn geïntegreerd met andere slimme apparaten in huis, zoals slimme sloten of verlichting. Dit kan het beheer van je huis nog gemakkelijker maken. 

Alles in één app 

De slimme deurbel die wij aanbieden maakt gebruik van een hele gebruiksvriendelijke app. Dankzij de mobiele app kan je op afstand de videodeurbel bedienen, video’s bekijken, oproepen aannemen en zelfs de deur openen, afhankelijk van het systeem dat je kiest. De systemen van Hikvision zijn geschikt voor woningen, maar zijn ook zo uitgebreid dat ze bedrijfsgebouwen en appartementencomplexen kunnen bedienen. 

Combinatie met andere diensten

De slimme deurbel is goed te combineren met de andere diensten die Bos aanbiedt. Wanneer je met een camera meer overzicht op jouw terrein wilt creëren is dit alles te zien in één app.

Kortom, een slimme deurbel is een slimme investering voor iedereen die zijn huis veiliger en handiger wilt maken. Het biedt niet alleen extra veiligheid en gemak, maar kan ook helpen bij het voorkomen van diefstal en inbraak

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen of bewaken van jouw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Hij voorziet je graag van meer informatie en denkt met je mee.  

Andere berichten

Welkom Kevin!

Welkom Kevin!

Maak kennis met Kevin Middelman Met de komst van Kevin is ons team uitgebreid met een jonge, enthousiaste...

Aanwinst voor ons team

Aanwinst voor ons team

Maak kennis met Jeroen de Groot Met de komst van Jeroen is ons team versterkt met een jonge, enthousiaste...

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen