Nieuwsbericht

Vakantiewerktalent

Vakantiewerktalent

Tommie Kleijer is 16 jaar, zit op het Christelijk College Groevenbeek koos Bos BTC uit voor zijn snuffelstage. Twee weken meelopen en ervaren of deze branche iets voor hem is. Nou, die twee weken hebben we verlengd. Tommie blijkt namelijk niet zozeer te zijn van het draden trekken en het plaatsen van alarmsensoren, zijn talent ligt bij het programmeren. Het is zelfs een hobby van hem en dat kunnen wij goed gebruiken!

Tommie: “Ik vond de snuffelstage bij Bos leuk, maar dat werk is niet wat ik het liefste doe. Programmeren vind ik echt leuk, in mijn vrije tijd ben ik daar mee bezig, gewoon van alles uitproberen. Dat ik daar in mijn vakantie geld mee kan verdienen is super. Ik ben blij met deze kans! Ik weet namelijk nu ook dat ik hierin door wil leren, daarom is dit een mooi begin.’’

Als vakantiebaan gaat Tommie bij ons aan de slag met het programmeren van het front-end gedeelte van onze 3CX private cloud oplossing. Wij zijn blij met dit jonge talent!

Andere berichten

Welkom Kevin!

Welkom Kevin!

Maak kennis met Kevin Middelman Met de komst van Kevin is ons team uitgebreid met een jonge, enthousiaste...

Aanwinst voor ons team

Aanwinst voor ons team

Maak kennis met Jeroen de Groot Met de komst van Jeroen is ons team versterkt met een jonge, enthousiaste...

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen