Nieuwsbericht

Uitreiking innovatieprijs: nominatie telefonietool voor dierenartsen

Uitreiking innovatieprijs

Wat een feestelijk moment was het, de uitreiking van de Innovatieprijs. Een spannende dag ook, want zou onze speciale telefonietool voor dierenartsen in de prijzen vallen? De winst zat er helaas niet in, maar wat blijft is dat wij trots zijn op de nominatie. Wij willen daarom ons team bedanken, en met name Paulo Da Graça voor zijn inspanningen in dit project, dankzij jullie hebben wij een uniek en vernieuwend product / dienst gerealiseerd.

Zoektocht naar het meest vernieuwende bedrijf

Ieder jaar vindt de uitreiking plaats van de Veluwse Innovatieprijs. Dit is een initiatief van Innovatiehuis Noord-Veluwe. Met deze prijs gaan zij op zoek naar het meest vernieuwende bedrijf uit de regio. Dat wij uit alle inzendingen waren wij tot kanshebber gekozen, een hele eer!

Telefonietool voor dierenartsen

Deze nominatie hadden wij te danken aan de speciale telefonietool die wij hebben ontwikkeld voor dierenartsen. De Veluwse Innovatieprijs omschrijft onze oplossing als volgt:

Een dierenartsen praktijk is een dynamische omgeving waar tijdige en juiste communicatie essentieel is. Maar wat als er verschillende systemen worden gebruikt en er cruciale informatie verloren kan gaan? Met de door Bos BTC ontwikkelde telefonie tool is dat verleden tijd. Welke afdeling of arts ook dienst heeft: iedereen kan onafhankelijk van elkaar en locatie de beschikbaarheid organiseren. De tool vult een gat in de markt voor dierenartsen. En in de toekomst? Als het aan Bos BTC ligt in meerdere branches. 

Andere berichten

Welkom Kevin!

Welkom Kevin!

Maak kennis met Kevin Middelman Met de komst van Kevin is ons team uitgebreid met een jonge, enthousiaste...

Aanwinst voor ons team

Aanwinst voor ons team

Maak kennis met Jeroen de Groot Met de komst van Jeroen is ons team versterkt met een jonge, enthousiaste...

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen