Nieuwsbericht

Investeren in de toekomst

Verduurzaming van ons pand

Investeren in de toekomst wij doen het graag en vinden het van groot belang. Zowel voor ons bedrijf als voor de maatschappij.
ย 
Dat investeren kan je op veel verschillende manieren doen, รฉรฉn van die manieren is het investeren in duurzame energie. Daarom hebben wij recent ๐Ÿฐ๐Ÿฌ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ laten instaleren.
ย 
Natuurlijk is dat met de huidige energieprijzen niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor onze energie uitgaven. Bovenal betekent dit dat wij onze accountmanagers een stuk duurzamer op pad kunnen sturen. Zo rijden Marcel en Andries nu al met een ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ผ en maken de 40 zonnepanelen het mogelijk om in de toekomst ons ๐˜„๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ผโ€™๐˜€.
ย 
Al met al een mooie basis voor het verduurzamen van ons bedrijf.

A handyman on the rooftop installing solar panels.

Andere berichten

Welkom Kevin!

Welkom Kevin!

Maak kennis met Kevin Middelman Met de komst van Kevin is ons team uitgebreid met een jonge, enthousiaste...

Aanwinst voor ons team

Aanwinst voor ons team

Maak kennis met Jeroen de Groot Met de komst van Jeroen is ons team versterkt met een jonge, enthousiaste...

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee.ย 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen