Nieuwsbericht

Investeren in de toekomst

Verduurzaming van ons pand

Investeren in de toekomst wij doen het graag en vinden het van groot belang. Zowel voor ons bedrijf als voor de maatschappij.
ย 
Dat investeren kan je op veel verschillende manieren doen, รฉรฉn van die manieren is het investeren in duurzame energie. Daarom hebben wij recent ๐Ÿฐ๐Ÿฌ ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ฝ ๐—ผ๐—ป๐˜€ ๐—ฝ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ laten instaleren.
ย 
Natuurlijk is dat met de huidige energieprijzen niet alleen gunstig voor het milieu, maar ook voor onze energie uitgaven. Bovenal betekent dit dat wij onze accountmanagers een stuk duurzamer op pad kunnen sturen. Zo rijden Marcel en Andries nu al met een ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ผ en maken de 40 zonnepanelen het mogelijk om in de toekomst ons ๐˜„๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐—ฝ๐—ฎ๐—ฟ๐—ธ ๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐˜๐—ฒ ๐—ฏ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—บ๐—ฒ๐˜ ๐—ฒ๐—น๐—ฒ๐—ธ๐˜๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ผโ€™๐˜€.
ย 
Al met al een mooie basis voor het verduurzamen van ons bedrijf.

A handyman on the rooftop installing solar panels.

Andere berichten

Kenteken camera

Kenteken camera

Een kenteken camera: Is dat wat voor mijn terrein? #1 Kenteken camera voor veiligheid#2 Toegangscontrole#3...

Maak kennis met Rick van der Horst

Maak kennis met Rick van der Horst

โ€˜โ€™Dat ik nu al zoveel mag doen en de vrijheid krijg om aan te pakken is super.โ€™โ€™ Graag stellen wij aan je voor Rick...

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 0341 360555). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee.ย 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen