Nieuwsbericht

‘’Er is tegenwoordig zoveel mogelijk op beveiligingsgebied.”

‘’Er is tegenwoordig zoveel mogelijk op beveiligingsgebied.”

Marcel Prins, servicemonteur beveiligingsinstallaties vertelt over zijn vak

Het installeren van beveiligingsinstallaties is een verantwoordelijke klus. Wat komt daar bij kijken en wat maakt het werk leuk? Marcel Prins (49 jaar) is één van onze servicemonteurs voor de beveiligingstak. En niet zomaar eentje, met veel bevlogenheid en hang naar vernieuwing is hij een onmisbare schakel binnen ons bedrijf. Graag vertelt hij meer over zijn vak.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Het mooie aan mijn vak is dat je op veel verschillende plekken komt. Als ik mag kiezen doe ik het liefst installatiewerk. Daar kan ik mijn creativiteit in kwijt en kan ik meedenken en iets nieuws ontwikkelen. Ik wil het de klant graag zo eenvoudig mogelijk maken. Daarnaast heb ik soms dagen volgepland met onderhoudsklussen, dan ga ik met mijn servicebus op pad naar een stuk of 8 klanten.  Maar ook verhelp ik graag storingen, er kunnen zoveel oorzaken zijn en het zoeken naar de juiste oplossing is een mooie puzzel. Die afwisseling is heel fijn.

Maar storingen komen soms ook op onverwachte momenten, hoe ga je daar mee om?

Wij hebben de storingsdiensten goed geregeld, dus dat is prima te doen. Klanten kunnen 24/7 bij ons terecht, dat is natuurlijk heel belangrijk als het om beveiliging aan komt. Ook kunnen we, als de klant het toelaat, met ons nieuwe systeem vanuit huis meekijken en inloggen. Daardoor kunnen we bepaalde issues snel oplossen.

En als je wel op pad gaat, hoe zorg je ervoor dat dat veilig gebeurt?

Ik ga nooit alleen een gebouw in. Dat kan en hoeft ook niet, want degene die de melding maakt is er ook aanwezig om mij binnen te laten. En ik vind het altijd belangrijk om een collega op de hoogte te houden, ook als je gewoon overdag werkt. Ik werk namelijk veel alleen, dus dan is het goed dat je als team van elkaar weet waar je mee bezig bent.

Je zit al lang in dit vak, is er veel veranderd in de wereld van de beveiligingsinstallatie?

Heel veel! Neem nou het programmeren, dat gaat nu met de laptop maar vroeger ging dat allemaal nog met de hand. Daarnaast is er tegenwoordig veel meer mogelijk qua beveiliging. Het is daarom echt belangrijk om goed te luisteren naar wat de klant wil en zo de juiste oplossing aan te bieden. De plek waar je een beveiligingscamera plaatst kan heel veel verschil maken, het ligt er maar net aan wat je wil zien. Ik vind het fijn dat ik bij Bos BTC ook op dat gebied mijn steentje kan bijdragen, zo leveren we samen een mooi eindproduct af.

Andere berichten

Welkom Kevin!

Welkom Kevin!

Maak kennis met Kevin Middelman Met de komst van Kevin is ons team uitgebreid met een jonge, enthousiaste...

Aanwinst voor ons team

Aanwinst voor ons team

Maak kennis met Jeroen de Groot Met de komst van Jeroen is ons team versterkt met een jonge, enthousiaste...

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen