Nieuwsbericht

Aanwinst voor ons team

Maak kennis met Corald Cornelis

We hebben een staaltje kennis in huis gehaald! Want onze nieuwe onderhoudsmonteur Corald Cornelis neemt maar liefst 30 jaar ervaring, kennis en kunde met zich mee. Een aanwinst voor ons team en we stellen hem dan ook graag voor.

Onderhoud is het mooiste wat er is
Al sinds 1993 is Corald actief als beveiligingsmonteur en al die jaren heeft hij met name onderhoudswerkzaamheden verricht. Voor hem bestaat er geen twijfel: onderhoud is het mooiste werk van het monteurs vak. Corald: ‘’Als onderhoudsmonteur bouw je een relatie op met je klanten, daarbij is vertrouwen van groot belang. Ik ben nauwkeurig en maak zaken graag op orde voor klanten. In deze functie komt dat goed van pas en kan ik er ook echt voor de klant zijn en dat is prachtig.’’

Verfrissende start
Corald werkte al 25 jaar bij zijn vorige werkgever en had dus ook veel vaste klanten waar hij al tientallen jaren kwam, toch was dit hét moment om een verfrissende start te maken: ‘’Een nieuwe plek, een nieuwe bedrijfsstructuur, nieuwe collega’s, een nieuwe klantenkring, daar was ik wel aan toe na 25 jaar. Ik vind het mooi dat ik echt heel specifiek gevraagd ben als onderhoudsmonteur en mijn stempel kan drukken op het onderhoud van Bos BTC. Mijn kennis en ervaring zijn meer dan welkom en ik mag ook aan de slag met het organiseren en structureren van een aantal zaken.’’

Focus op certificering
Als onderhoudsmonteur heeft Corald ervaring met veel verschillende soorten beveiligingsinstallaties, daarnaast is hij ook bevoegd om een inbraakbeveiligingscertificaat uit te geven. Iets wat wij zeker al aanboden aan klanten, maar de specifieke kennis van Corald op dit gebied is een mooie aanvulling op ons team en maakt ons aanbod nog completer.

Artistieke kwaliteiten
Natuurlijk is Corald meer dan zijn werk. Zo heeft hij ook een artistieke hobby namelijk druppel- en macrofotografie. Ben je benieuwd wat dit inhoudt? Schroom niet om hem hiernaar te vragen als hij op onderhoudsklus is, op zijn telefoon staan zeer mooie foto’s die zeker de moeite waard zijn!

Het mag duidelijk zijn dat wij blij zijn met Corald en alles wat hij toevoegt aan ons team.
Welkom in het team Corald!

Andere berichten

Welkom Kevin!

Welkom Kevin!

Maak kennis met Kevin Middelman Met de komst van Kevin is ons team uitgebreid met een jonge, enthousiaste...

Aanwinst voor ons team

Aanwinst voor ons team

Maak kennis met Jeroen de Groot Met de komst van Jeroen is ons team versterkt met een jonge, enthousiaste...

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen