Nieuwsbericht

3CX telefonie
3CX telefonie

Bereikbaar zijn en bereikbaar blijven is voor iedere onderneming van essentieel belang. De telefonieoplossing van 3CX biedt u optimale bereikbaarheid op iedere plek en ieder moment. Wij werken met een private cloud omgeving, zodat iedere klant zijn eigen omgeving heeft. Alle data, software en infrastructuur zijn maatwerk en ingericht op de wensen en behoeften van uw onderneming. Het maakt dat dit systeem perfect werkbaar is voor uw collega’s en het vergroot uw bereikbaarheid.  

Lage kosten met 3CX

Werkt u met cloudplatforms dan betaald u voor iedere gebruiker per maand en betaalt u aan het einde van het jaar een fikse rekening. 3CX werkt anders. We bieden u een lage jaarprijs voor al uw gebruikers. Wij zorgen voor alle updates en bewaking voor maximale flexibiliteit. Ook het migratie proces is eenvoudig, zodat u uw virtuele systeem op elk moment kunt overzetten naar een systeem in eigen beheer, in uw eigen cloud of als lokale installatie thuiswerken!  

Optimaal thuiswerken met 3CX

Flexibel en overal kunnen werken, dat is de uitdaging waar steeds meer bedrijven en organisaties mee te maken krijgen. Waar er ook gewerkt wordt, het moet zo efficiënt en eenvoudig mogelijk zijn. Goede bereikbaarheid is daarbij cruciaal. Het liefst werkt u met een systeem dat thuis precies hetzelfde werkt als op kantoor. Met onze 3CX private cloud oplossing beschikt u over de flexibiliteit die u nodig heeft! 3CX maakt samenwerken met collega’s thuis, of waar dan ook, mogelijk. 3CX biedt bovendien geïntegreerde videoconferenties, mobiele apps voor iOS en Android, live chat en nog veel meer. De perfecte manier om thuis te werken!

3CX
3CX Talk

Met aangepaste links kunt u kosteloos contact leggen met klanten. Klanten kunnen u bellen of deelnemen aan uw vergadering via de link. Het is niet nodig om nummers te kiezen, te bellen via PSTN of video-apps te installeren. De link is makkelijk overal te plaatsen, zodat deze altijd bij de hand is. Denk aan plaatsing in de e-mailhandtekening, op visitekaartjes of op het web. 

3CX voor dierenartsen

Als dierenarts is het van essentieel belang om altijd en overal bereikbaar te zijn. Speciaal voor dierenartsen hebben wij een 3CX tool ontwikkeld. Met name webschakelen en de CRM integratie met IDEXX Animana zijn uniek. Webschakelen maakt het mogelijk om altijd en overal te wisselen tussen de dienstdoende artsen. Zo schakelt een veearts snel in of hij/zij wel of niet aan het werk is. De dierenartsen kunnen onderling ook snel zien wie er beschikbaar zijn, wat het werk efficiënter maakt. 

Werkt uw praktijk ook met IDEXX Animana? Ons private cloud systeem heeft een integratie met dit CRM pakket. Deze integratie zorgt ervoor dat op basis van nummerherkenning direct de juiste klantkaart wordt getoond wanneer een klant belt. Ook wordt de klant al gekoppeld aan de juiste afdeling: gezelschapsdieren of landbouwhuisdieren. Ideaal voor zowel de dierenartsen als de klanten. 

Wilt u 3CX uitbreiden met een extra functie die het werk voor u en uw collega’s nog eenvoudiger maakt? Wij gaan graag een stap verder en werken uw wensen uit in concrete nieuwe oplossingen. Zo wordt 3CX een telefonie en private cloud oplossing die helemaal bij uw organisatie past. 

Waarom kiezen voor 3CX

Alle 3CX centrales draaien op een betrouwbaar cloud platform. Hierdoor ben je altijd bereikbaar en in geval van een lokale internetstoring kun je gewoon doorgaan met de app. U bent dus echt altijd bereikbaar. Wanneer uw bedrijf ook buiten kantoortijden bereikbaar wil zijn, kunnen we op vooraf geprogrammeerde tijden een ander bericht laten afspelen of zorgen dat er een optie komt voor een storingsnummer. Voor iedere situatie is er de mogelijkheid om een aangepast bandje te laten afspelen zodat klanten altijd op de hoogte zijn. 

3CX is meer dan een telefooncentrale, dit systeem maakt thuiswerken efficiënter door de vele functies:

  • Vanuit huis bellen met het bedrijfsnummer
  • Onderling met collega’s (video)bellen en chatten
  • Koppeling met teams en/of Whatsapp
  • Gesprekken onderling doorverbinden
  • Direct overzicht met collega’s die bereikbaar zijn
  • Overzichtelijke mobiele app

Andere berichten

Welkom Kevin!

Welkom Kevin!

Maak kennis met Kevin Middelman Met de komst van Kevin is ons team uitgebreid met een jonge, enthousiaste...

Aanwinst voor ons team

Aanwinst voor ons team

Maak kennis met Jeroen de Groot Met de komst van Jeroen is ons team versterkt met een jonge, enthousiaste...

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen