Nieuwsbericht

12,5 jaar in dienst en nog altijd in ontwikkeling!

12,5 jaar in dienst en nog altijd in ontwikkeling!

Ondertussen is haar stem bij vele klanten bekend en kent het bedrijf geen geheimen meer voor Karin Rijkeboer, onze doorgewinterde officemanager. Al 12,5 jaar zet zij haar kennis en ervaring in voor Bos BTC. In de tijd heeft Karin al veel verschillende taken op zich genomen en binnenkort komt daar een nieuwe rol bij.

Sommige mensen zouden het prima vinden om gewoon hun vertrouwde werk te blijven doen, maar zo’n type is Karin niet. Zij houdt van uitdagingen en maakt graag gebruik van de mogelijkheden die Bos biedt. Daarom gaat zij binnenkort, naast haar administratieve taken, aan de slag als planner / werkvoorbereider binnen ons team.

Karin: ‘’Al 12,5 jaar werk ik met veel plezier bij Bos. Al die tijd is er ruimte geweest om nieuwe taken op te pakken en uitdagingen te creëren. Toch zag ik deze switch echt niet aankomen. Ik heb ervaring met plannen, maar dit is toch andere koek. Ik vind het leuk dat ik deze kans krijg en die wil ik graag met beide handen aangrijpen. Ik denk dat ik daarom al zo lang met plezier bij Bos BTC werk omdat zij deze mogelijkheden bieden.’’

Karin gaat zich voor deze extra functie verdiepen in de producten, diensten en zelfs in eventuele storingen: ‘’Ik wil meer productkennis ontwikkelen zodat ik de klant ook kan helpen bij simpele storingen. Want,’’ voegt zij er lachend aan toe, ‘’ook al werk ik zo lang bij Bos BTC op storingsgebied heeft het bedrijf toch nog geheimen voor me.’’

Wij zijn blij dat deze topper al 12,5 jaar zich inzet voor Bos BTC. Op naar de 25!

Service & onderhoud

Andere berichten

Welkom Kevin!

Welkom Kevin!

Maak kennis met Kevin Middelman Met de komst van Kevin is ons team uitgebreid met een jonge, enthousiaste...

Aanwinst voor ons team

Aanwinst voor ons team

Maak kennis met Jeroen de Groot Met de komst van Jeroen is ons team versterkt met een jonge, enthousiaste...

Meer weten?

Neem contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Andries Lichtendonk (mail andries@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

Bos BTC

Gegevens

Hoge Eng West 24
3882 TR Putten

WhatsApp: 06-59858330

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Klanten vertellen