Bij ons is uw woning

Beveiligd

Of het nu gaat om het beveiligen van uw eigendommen thuis of op de zaak, Bos BTC heeft een gronddetectie systeem die past bij uw situatie.

Gronddetectie

Een subtiele en effectieve vorm van inbraakbeveiliging. Het is niet te zien en zeer nauwkeurig, de inbraakbeveiliging met gronddetectie. Het systeem wordt onder de grond geplaatst en werkt met seismische trilling detectie. Met dit systeem kunt u nauwkeurig de positie bepalen van de indringer en is de pakkans groter. Een mooie subtiele vorm van inbraakbeveiliging.

Voordelen van gronddetectie

Gronddetectie is een subtiele en zeer nauwkeurige vorm van terreinbewaking, wat zijn de voordelen van deze vorm van buitendetectie?

 • Gronddetectie kan worden toegepast bij vrijwel iedere bodembedekking.
 • Gronddetectie is volledig onzichtbaar
 • 10 jaar garantie op de speciale sensoren
 • Ook zeer geschikt voor korte afstanden
 • Zeer weinig onderhoud
Gronddetectie

Hoe werkt het precies?

Onder de grond wordt een geheel onderhoudsvrije speciale string aangebracht van seismische sensoren. Deze sensoren kunnen door middel van drukgolven detecteren of en waar een persoon loopt. In het terrein worden zones gemaakt, ieder met een eigen nummer. Zo kan het alarmsysteem direct aangeven in welke zonde de indringer zich bevindt.

  Gronddetectie

  Beheer en onderhoud

  Kiest u voor inbraakbeveiliging, camerabewaking, brandbeveiliging, telefonie installatie of connectiviteitsoplossing van Bos BTC? Dan kunt u rekenen op hoogstaande service op het gebied van advies, onderhoud en storingen.

  Meer weten?

  Neem contact op.

  Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het beveiligen en bewaken van uw huis of bedrijf? Neem dan contact op met Marcel Prins (mail marcel@bosbtc.nl of bel via 088 0664409). Wij voorzien u graag van meer informatie en denken met u mee. 

  Contact Christof Timmer

  Gegevens

  Hoge Eng West 24
  3882 TR Putten

  WhatsApp: 06-59858330

  Nieuwsbrief

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

  Klanten vertellen